Łukasz 86 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2024 Hej szukam butów pod raki koszykowe z tym że mam dużo stopę i ciężko mi znaleźć odpowiednie buty. Dla przykładu Salewy o rozmiarze 48.5 są dla mnie na styk a Scarpy już nie pamiętam jaki model ale rozmiar 48 jest za mały a 49 za duży nawet przy bardzo grubej skarpecie także trochę się już poddaję więc może ktoś pomoże i zna jeszcze jakieś buty innym producentów które mają duże rozmiary. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 30 Stycznia Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Zobacz sobie La Sportiva mają do 48 męskie ( mają dość specyficzną rozmiarówkę, więc sugeruj się tabelą rozmiarową) - do kazdego modelu patrz osobno. Z tego co zauważyłam raczej na wąskie stopy. Zobacz sobie na 8a sklep. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 86 Opublikowano 30 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 26 minut temu, Anuś napisał(a): Zobacz sobie La Sportiva mają do 48 męskie ( mają dość specyficzną rozmiarówkę, więc sugeruj się tabelą rozmiarową) - do kazdego modelu patrz osobno. Z tego co zauważyłam raczej na wąskie stopy. Zobacz sobie na 8a sklep. Powodzenia Dzięki za podpowiedzi ale mam jeszcze jedno może pomożesz bo mam swoje buty tzn Salewa ALP TRAINER 2 MID GTX a wybieram się na kurs lawinowego abc i wiem że te buty nie są bardzo twarde i producent nie przewiduje ich z rakami koszykówymi i jestem ciekaw czy dały by radę tym bardziej że pani co prowadzi kurs mówi że pożycza nam raki te z bardziej elastycznym łącznikiem a ludzie mają różne buty. Proszę o podpowiedź jak myślisz czy dały by te buty radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 30 Stycznia Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 26 minut temu, Łukasz 86 napisał(a): Dzięki za podpowiedzi ale mam jeszcze jedno może pomożesz bo mam swoje buty tzn Salewa ALP TRAINER 2 MID GTX a wybieram się na kurs lawinowego abc i wiem że te buty nie są bardzo twarde i producent nie przewiduje ich z rakami koszykówymi i jestem ciekaw czy dały by radę tym bardziej że pani co prowadzi kurs mówi że pożycza nam raki te z bardziej elastycznym łącznikiem a ludzie mają różne buty. Proszę o podpowiedź jak myślisz czy dały by te buty radę? Szczerze to nie powiem Ci tak na 100 %. Może coś chłopaki Ci bardziej doradzą. Jak mają gumowany brzeg i są chociaż trochę twarde to powinny dać radę. Sama kiedyś do koszykowych nosiłam buty, które niekoniecznie były w 100 % przeznaczone pod raki, ale były gumowane i na tyle sztywne, że dawały radę. Jedyny minus że się obtarły w miejscach gdzie nie były gumowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 86 Opublikowano 30 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Dzięki za odpowiedź. Te Salewy są w miarę twarde i mają gumowy otok więc może dadzą radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 30 Stycznia Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia To w takim razie dadzą radę. Najważniejsze jest dobrze dopasować raki i trzymają się wtedy elegancko. Miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 86 Opublikowano 30 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Dziękuję za podpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi