Arti Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Jutro już 32 finał WOŚP dla ludzi dotkniętymi chorobą płuc. Ja również kwestuję w okolicach Moka. Jeśli ktoś chciałby wspomóc zakupy orkiestry dla chorych pozwolę sobie wkleić link do mojej eskarbonki. Mam nadzieję że pogoda i ludzie jutro dopiszą. Chcesz grać razem z WOŚP w czasie 32. Finału WOŚP? Dorzuć się do naszej eSkarbonki już dzisiaj! eSkarbonka to wirtualna puszka iWolontariusza. Ty też możesz taką założyć. https://eskarbonka.wosp.org.pl/cahonerije 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti Opublikowano 1 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Uzbierałem prawie 5,5 tys. Dzięki wszystkim za pomoc. Dostałem ciekawą propozycję pod Wodogrzmotami aby w przyszłym roku pobić Kasprowy i kwestować na Rysach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi