Akselpl 0 Posted February 5 Share Posted February 5 Witam Czy ktoś miał okazje korzystać z raków marki ActiveSpace? Cena 259zl jest dość atrakcyjna. zastanawiam się miedzy nimi a rakami od climbing technology https://allegro.pl/oferta/raki-koszykowe-na-buty-kolce-lod-snieg-regulowane-12902014134 Quote Link to post Share on other sites
Marek1977 41 Posted February 5 Share Posted February 5 Tutaj chyba kluczowy jest rodzaj stali kolców. Musisz sobie porównać. Quote Link to post Share on other sites
Akselpl 0 Posted February 5 Author Share Posted February 5 Wątpię aby mi sprzedawca powiedział jaki gatunek stali został użyty. Quote Link to post Share on other sites
Marek1977 41 Posted February 6 Share Posted February 6 18 godzin temu, Akselpl napisał: Wątpię aby mi sprzedawca powiedział jaki gatunek stali został użyty. Chodzi mi konkretnie o to czy stal jest hartowana czy tylko nierdzewna. W moich raczkach Veriga producent zaznaczył, że zęby są ze stali hartowanej a łańcuszki z nierdzewnej. ,,Nierdzewka" jak wiadomo jest bardziej plastyczna, co nie wróży najlepiej w przypadku zębów od raków, które bardzo często narażone są na przypadkowy kontakt ze skała pod miejscami cieńszą warstwą śniegu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts