mlask Opublikowano 13 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Hej. Czy mógłbym w jakiś sposób naprawić swój problem? Kupiłem niedawno buty Scarpa Mescalito. Najlepsze buty jakie kiedykolwiek mialem, a moje stopy są bardzo wymagające - potrzebuje odpowiedniej szerokości buta itp. Wreszcie nie mam żadnych otarc. Mam odpowiedni zapas w butach, nie za duzy, nie za mały... Niestety, mam stopę typu greckiego, z drugim palcem jako najdluzszym. I właśnie on dobija do krańca buta. Nie mogłem kupić większych, bo pieta by mi latała zupełnie luzno. Czy macie jakieś sposoby? W lewej stopie przy ostatnim zejściu w drugim palcu zrobił mi się krwiak, a przy zejściu wyprzedzali mnie wszyscy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexi Opublikowano 13 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 "Przewiązuj" buty na zejście tak aby kostka była trzymana ciasno uniemożliwiając zsuwanie sie stopy do przodu buta. (sposoby znajdziesz w necie czy youtube) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi