Niki Opublikowano 15 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 super szlak wczoraj poszliśmy z Łomnicy do skalniatego plesa potem świstówka dalej zielone pleso następnie jagnięcy szczyt i powrotem na białą wodę trasa na 12 godzin polecam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Ja robiłam tą trasę odwrotnie (najpierw Jagnięcy a powrót do Łomnicy) i to nie był najlepszy pomysł!!! Tak jak Ty to zrobiłeś jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 29 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Mój Jagnięcy był we mgle, zero widoków. Muszę wybrać się jeszcze raz 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Ostatni raz byłam 3 lata temu. Pogoda super a po zejściu do schroniska burza!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi