bezimienny2007 Opublikowano 23 Listopada Udostępnij Opublikowano 23 Listopada Cześć. Zmuszony jestem kupić sobie nowy zestaw przeciwdeszczowy gdyż obecny już po prostu przepuszcza wodę i trzeba coś nowego. Ogólnie potrzebuje coś wytrzymałego na przetarcia żeby przy pierwszym lepszym kontakcie z gałęziami/krzakami czy też z jakąś skałą od razu się nie rozdarł. Przeglądałem tak trochę sklepy i sporo tego wszystkiego jest i oczywiście ceny też spore i myślę że tak 3 tysiące plus trzeba wydać na coś solidniejszego. Spodnie muszą być rozpinane z boku, nie koniecznie na całej długości. Ogólnie bardzo wpadły mi produkty Arcteryx w oko tylko pytanie czy są one warte swojej ceny bo taka Beta AR kosztuje ponad 2 tysiące? Jakie produkty warto było by rozważyć ? Rozmiarowo to myślę że musiał bym celować w coś XL bo w klatce mam blisko 110 cm mimo że za wysoki nie jestem 174 a tak widziałem że wyższe osoby trochę miały większy problem z dobraniem pod siebie bardzo dobrze pasującej kurtki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi