zawiany Opublikowano 25 Maja Udostępnij Opublikowano 25 Maja (edytowane) Dzień dobry bardzo Wszystkim, pytanie do praktyków- czy podeszwa w TX4 jest zbliżona parametrami (twardość, przylepność do podłoża ; ) do gumy TXS? W tej drugiej byłem na Mięguszowieckiej Przełęczy pod Chłopkiem i jestem bardzo zadowolony, ale że buta kupiłem ciut za krótkiego (do sprzedania), szukam czegoś o podobnej podeszwie i co najmniej 3/4 cholewy. Edytowane 25 Maja przez zawiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilujemyq Opublikowano 17 Lipca Udostępnij Opublikowano 17 Lipca Podeszwy w butach La Sportiva TX4 i TXS mają podobne właściwości, obie korzystają z gumy Vibram® MegaGrip, która zapewnia wysoką przyczepność do podłoża. TX4 oferuje średnią twardość, co zapewnia dobry balans między wsparciem a elastycznością, idealny na techniczne podejścia. TXS natomiast ma dodatkowe elementy poprawiające stabilność i wsparcie na trudniejszym terenie. Jeśli szukasz butów z podobną przyczepnością i co najmniej 3/4 cholewy, TX4 powinien spełnić Twoje oczekiwania, ale warto również rozważyć inne modele z serii TX, które mogą oferować różne konfiguracje cholewek z podobnymi właściwościami podeszwy. ______________________________ https://www.medipakiet.pl/blog/oczyszczacz-powietrza-ranking/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi