tomjab76 Opublikowano 30 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 (edytowane) Szukam butów niskich na lato. Wygoda przede wszystkim bo trochę ważę i często ciężki plecak taszczę. Czy LS Spire da radę w Tatrach wysokich tzn. Orla Perć, Rysy i via ferratach? Dużo chodzę po Karkonoszach, Izerach i nie za bardzo chcę kupować typowego buta podejściowego, no chyba że amortyzacja też jest na w miarę wysokim poziomie. Na zimę mam Montury Dolomia gtx pod półautomaty i Salewy Alp Trainer gtx mid, ale ostatnio się zagotowały girki w Salewach i obtarły. Zapomniałem, że posiadam jeszcze Salewa Ultra flex mid gtx. Mam na uwadze LS tx4 i Scarpa Mescalito, ale najbardziej zależy mi na wygodzie i w miarę żeby but nie gotował nogi na trasie 20-30km marszu. Edytowane 30 Maja 2023 przez tomjab76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi