Kasiełek Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Hej Pytanko czy Ktoś planuje robić WKT, poszukuje kogoś to pary lub dwójki do wejścia na szczyty z przewodnikiem ,koszty mniejszepozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacklobo Opublikowano 23 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 Hej. Ja bym się chętnie do takiego planu przyłączył. Napisz lub podaj w pm jakiś namiar to nawiążemy kontakt. Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasiełek Opublikowano 28 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Hej To super Jesteś amatorem czy zawodowcem? Ja amatorsko to robię. W czerwcu dopiero robię kurs pełny skałkowy. Mam też zrobione 2 stopnie turystyki wysokogórskiej zimowej. Trekinguje w Karkonoszach,Beskidach, Tatrach ,Alpach i Dolomitach .uwielbiam via ferraty Oczywiście wszystko w miarę czasu. W lipcu 2023 wybieram się w masyw Monte Rosy. Z korony mam Gerlach i Łomnicę po za szlakowe i szlakowe Rysy,Slawkowki,Krywań Chcesz robić koronę także zimą? Jestem z okolicy Wrocławia Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi