bashiok Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Cześć, zamierzamy z żoną wybrać się na Rysy od strony Słowackiej(od Polskiej już byliśmy) i tak zastanawiam się gdzie zaparkować samochód. Czytałem opis szlaku na jednym forum to Pan twierdzi, że można samochodem podjechać aż pod Popradzki Staw jest to prawda ? Skróciło by nam to 1,5h wycieczki po asfalcie i można by było więcej czasu spędzić na szczycie. Jeśli ktoś się orientuje proszę o odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bashiok Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Tak właśnie myślałem, że nie idzie tam wjechać. Tak z innej beczki polecisz jakąś Mapę papierową ze szlakami w Tatrach ? Fajnie by było mieć jedna taka większą a drugą kieszonkową, kiedyś dostawało się takie przy wejściu na teren Parku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bashiok Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Super, dzięki. Ostatnie pytanie jest gdzieś dobre źródło informacji odnośnie wyjazdu w Góry w czasie COVIDU ? Jedziemy we wrześniu i czekamy czy nie wprowadzą żadnych zakazów ale fajnie by było mieć na bieżąco informacje co się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bashiok Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Super Dzięki wielkie za pomoc, nasz pierwszy wyjazd od czasów pandemi mam nadzieje, że pogoda dopisze i zaliczymy kilka górek. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi