Przemo 0 Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 (edited) Jakoś w dużym stopniu nie jestem zaangażowany w dyskusję na forum ze względu na brak czasu, ale może dobrym pomysłem byłby dział regionalny - podzielony na województwa. Polska jest piękna, nie tylko w górach ? Edited August 29, 2019 by Przemo Quote Link to post Share on other sites
patrykbala.89 277 Posted September 1, 2019 Share Posted September 1, 2019 Hmmm. Powiem szczerze, że na pierwszy rzut oka te forum powinno kręcić się wokół gór. Przede wszystkim pierwsze skrzypce powinny grać Tatry a jako pomoc cała orkiestra innych polskich rejonów górskich. Jak to mówią jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego. Nie chciałbym aby te forum szło w tym kierunku. To tylko moje zdanie, chcę być szczery. Oczywiście jestem ciekaw co na to inni. @Przemo zgadzam się z Tobą, że Polska jest piękna i ma dużo do zaoferowania poza górami. Mam nadzieję, że mimo braku znajdujesz czas na "nią". Oczywiście zachęcam też na zagospodarowanie czasu dla "nas". 3 Quote Link to post Share on other sites
tatromaniak 292 Posted September 1, 2019 Share Posted September 1, 2019 Oczywiście że forum pozostanie wyłącznie w tematyce górskiej, a głównie tatrzańskiej, tak jak jest teraz ? 3 Quote Link to post Share on other sites
patrykbala.89 277 Posted September 2, 2019 Share Posted September 2, 2019 Ostarnio rzuciło mi się w necie apropo tematu. Wrzucam dla rozluźnienia atmosfery. Regiony Polski oczami Ślązaków: 3 2 Quote Link to post Share on other sites
Guest Posted September 2, 2019 Share Posted September 2, 2019 Patryk genialne ?Najważniejsze że MY tam gdzie trzeba!!! Quote Link to post Share on other sites
Przemo 0 Posted September 25, 2019 Author Share Posted September 25, 2019 (edited) Może i faktycznie, niech tak lepiej zostanie. Forum jeszcze nie jest gotowe na zmiany tak radykalne ? Edited September 25, 2019 by Przemo Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts