hubertosss Opublikowano 1 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2024 (edytowane) Witajcie... Szukam chętnych osób na wspólne wyjście na Gerlach. Wiadomo,że w kupie raźniej jak i taniej. Może ktoś planuje taką wyprawę ( od czerwca do września ) to z przyjemnością się dołączę aby wspólnie przemierzyć szlak i stanąć na szczycie . Jestem otwarty na propozycje. Ps. prawdopodobnie będę jechał autem z WLKP i mogę po drodze zgarnąć ekipę. Na pewno się dogadamy...pozdrawiam Edytowane 1 Grudnia 2024 przez hubertosss 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ka.milovvy Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Hej, ja chętnie wejdę na Gerlach. Jestem z dolnego Śląska spod Legnicy. W tym okresie pisałbym się. Napisałem na priv. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi