Gieferg Opublikowano 18 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia Aż tak nie potrzebuję, żeby się dodatkowo obciążać. W piątek miałem w plecaku 4 litry napojów i wszystko zeszło (choć ostatnia 0,5l butelka to już w samochodzie w drodze powrotnej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 18 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2 godziny temu, Gieferg napisał(a): Aż tak nie potrzebuję, żeby się dodatkowo obciążać. W piątek miałem w plecaku 4 litry napojów i wszystko zeszło (choć ostatnia 0,5l butelka to już w samochodzie w drodze powrotnej). Gdzie Ci zmieściło tyle wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 18 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 3 godziny temu, wjesna napisał(a): Gdzie Ci zmieściło tyle wody Ja np. standardowo w upalne dni 2 litry wody + litr herbaty w termosie. A przed wyjściem na szlak staram się jeszcze wypić ile się da "na zapas". Zwykle starcza, choć nieraz zdarzało się też czerpać z potoków, a nawet z Czarnych Stawów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 19 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 9 godzin temu, Jędrek napisał(a): zdarzało się też czerpać z potoków, Mnie też, ale po tym ostatnim zatruciu, o którym trąbili, to już się chyba nie odważę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 19 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 6 godzin temu, wjesna napisał(a): Mnie też, ale po tym ostatnim zatruciu, o którym trąbili, to już się chyba nie odważę filtra nie noszę ,ale tabletki do odkażania wody mam.Więc w razie W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 19 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 1 godzinę temu, barbie609 moder napisał(a): filtra nie noszę ,ale tabletki do odkażania wody mam.Więc w razie W. Chciałam kiedyś kupić ale w aptece powiedzieli, że takich rzeczy nie mają. Dalej nie szukałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 19 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 7 minut temu, wjesna napisał(a): Dalej nie szukałam https://militaria.pl/p/tabletki-javel-aqua-do-uzdatniania-wody-20-szt-43533 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 19 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 21 godzin temu, Jędrek napisał(a): staram się jeszcze wypić ile się da "na zapas". To tak można? Myślałam że trzeba być wielbłądem . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 19 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 1 godzinę temu, Zośka napisał(a): To tak można? Myślałam że trzeba być wielbłądem . Nie wiem czy można, ale próbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 20 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia W dniu 8/18/2025 o 11:39 PM, Jędrek napisał(a): Ja np. standardowo w upalne dni 2 litry wody + litr herbaty w termosie. A przed wyjściem na szlak staram się jeszcze wypić ile się da "na zapas". Zwykle starcza, choć nieraz zdarzało się też czerpać z potoków, a nawet z Czarnych Stawów. Ja średnio 7-8 piwerek na dobę, czasami starcza, czasami nie i zaczyna suszyć Gorzej jak się idzie na dwa dni w pagóry, wtedy jest co nosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gieferg Opublikowano 20 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia (edytowane) Anyway, chrzanić Kondratową, ich ceny z kosmosu i żenujące regulaminy. Edytowane 20 Sierpnia przez Gieferg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 20 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 5 godzin temu, Q'bot napisał(a): Ja średnio 7-8 piwerek na dobę, czasami starcza, czasami nie i zaczyna suszyć Oczywiscie bezalkoholowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 20 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 13 godzin temu, Jędrek napisał(a): Nie wiem czy można, ale próbuję I to na jeden garb i na dwa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 21 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia W dniu 8/20/2025 o 12:08 PM, J@n napisał(a): Oczywiscie bezalkoholowych U nas nawet nie ma w sprzedaży tych alkoholowych powyżej 20%... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 23 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia W dniu 16.08.2025 o 22:46, Gieferg napisał(a): ledwie parę dni wcześniej na głównej ulicy w Ustce jadłem najróżniejsze zupy po 10-15 złociszy @Gieferg - byłeś w Ustce? Toć to moja rodzinna miejscowość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 23 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 4 godziny temu, Mnich Admin napisał(a): Toć to moja rodzinna miejscowość No i Ty żeś rybakiem nie został tylko górołazem ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 23 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia Teraz, Zośka napisał(a): No i Ty żeś rybakiem nie został tylko górołazem ? Przecież właśnie powraca do korzeni 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 23 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia @Fibi Ano tak! Masz rację. Jak nic na następnej integracji będzie się po wydmach wspinał i zrobi konkurs na największą złowioną rybę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 8 Września Udostępnij Opublikowano 8 Września Pan Beranek chyba nie lubi wegetarian 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanka natury, fanka gór Opublikowano 2 Października Udostępnij Opublikowano 2 Października Zdecydowanie w Dolinie Roztoki. Najbardziej chyba przypomina dawny klimat schronisk tatrzańskich, z lat 50-60, gdy chodzili moi rodzice. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi