Gieferg Opublikowano 18 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2025 Aż tak nie potrzebuję, żeby się dodatkowo obciążać. W piątek miałem w plecaku 4 litry napojów i wszystko zeszło (choć ostatnia 0,5l butelka to już w samochodzie w drodze powrotnej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 18 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2025 2 godziny temu, Gieferg napisał(a): Aż tak nie potrzebuję, żeby się dodatkowo obciążać. W piątek miałem w plecaku 4 litry napojów i wszystko zeszło (choć ostatnia 0,5l butelka to już w samochodzie w drodze powrotnej). Gdzie Ci zmieściło tyle wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 18 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2025 3 godziny temu, wjesna napisał(a): Gdzie Ci zmieściło tyle wody Ja np. standardowo w upalne dni 2 litry wody + litr herbaty w termosie. A przed wyjściem na szlak staram się jeszcze wypić ile się da "na zapas". Zwykle starcza, choć nieraz zdarzało się też czerpać z potoków, a nawet z Czarnych Stawów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 19 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2025 9 godzin temu, Jędrek napisał(a): zdarzało się też czerpać z potoków, Mnie też, ale po tym ostatnim zatruciu, o którym trąbili, to już się chyba nie odważę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 19 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2025 6 godzin temu, wjesna napisał(a): Mnie też, ale po tym ostatnim zatruciu, o którym trąbili, to już się chyba nie odważę filtra nie noszę ,ale tabletki do odkażania wody mam.Więc w razie W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 19 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2025 1 godzinę temu, barbie609 moder napisał(a): filtra nie noszę ,ale tabletki do odkażania wody mam.Więc w razie W. Chciałam kiedyś kupić ale w aptece powiedzieli, że takich rzeczy nie mają. Dalej nie szukałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 19 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2025 7 minut temu, wjesna napisał(a): Dalej nie szukałam https://militaria.pl/p/tabletki-javel-aqua-do-uzdatniania-wody-20-szt-43533 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 19 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2025 21 godzin temu, Jędrek napisał(a): staram się jeszcze wypić ile się da "na zapas". To tak można? Myślałam że trzeba być wielbłądem . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 19 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2025 1 godzinę temu, Zośka napisał(a): To tak można? Myślałam że trzeba być wielbłądem . Nie wiem czy można, ale próbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 20 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2025 W dniu 8/18/2025 o 11:39 PM, Jędrek napisał(a): Ja np. standardowo w upalne dni 2 litry wody + litr herbaty w termosie. A przed wyjściem na szlak staram się jeszcze wypić ile się da "na zapas". Zwykle starcza, choć nieraz zdarzało się też czerpać z potoków, a nawet z Czarnych Stawów. Ja średnio 7-8 piwerek na dobę, czasami starcza, czasami nie i zaczyna suszyć Gorzej jak się idzie na dwa dni w pagóry, wtedy jest co nosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gieferg Opublikowano 20 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2025 (edytowane) Anyway, chrzanić Kondratową, ich ceny z kosmosu i żenujące regulaminy. Edytowane 20 Sierpnia 2025 przez Gieferg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 20 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2025 5 godzin temu, Q'bot napisał(a): Ja średnio 7-8 piwerek na dobę, czasami starcza, czasami nie i zaczyna suszyć Oczywiscie bezalkoholowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 20 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2025 13 godzin temu, Jędrek napisał(a): Nie wiem czy można, ale próbuję I to na jeden garb i na dwa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2025 W dniu 8/20/2025 o 12:08 PM, J@n napisał(a): Oczywiscie bezalkoholowych U nas nawet nie ma w sprzedaży tych alkoholowych powyżej 20%... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 23 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2025 W dniu 16.08.2025 o 22:46, Gieferg napisał(a): ledwie parę dni wcześniej na głównej ulicy w Ustce jadłem najróżniejsze zupy po 10-15 złociszy @Gieferg - byłeś w Ustce? Toć to moja rodzinna miejscowość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 23 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2025 4 godziny temu, Mnich Admin napisał(a): Toć to moja rodzinna miejscowość No i Ty żeś rybakiem nie został tylko górołazem ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 23 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2025 Teraz, Zośka napisał(a): No i Ty żeś rybakiem nie został tylko górołazem ? Przecież właśnie powraca do korzeni 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 23 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2025 @Fibi Ano tak! Masz rację. Jak nic na następnej integracji będzie się po wydmach wspinał i zrobi konkurs na największą złowioną rybę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 8 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2025 Pan Beranek chyba nie lubi wegetarian 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanka natury, fanka gór Opublikowano 2 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2025 Zdecydowanie w Dolinie Roztoki. Najbardziej chyba przypomina dawny klimat schronisk tatrzańskich, z lat 50-60, gdy chodzili moi rodzice. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi