Pablos75 0 Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Może masz rację Łysy z północy. Trochę czasu jeszcze jest może ktoś się znajdzie. Szukając osoby na forum z którą się jeszcze nie chodziło w górach trzeba się liczyć z tym, że druga osoba może mieć trochę inną kondycję i trzeba będzie się zgrać. Ja jestem elastyczny i potrafię się dostosować. Musiałaś Andzia po prostu źle trafić. Quote Link to post Share on other sites
Łysy z północy 94 Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Dziś idealna pogoda: nie pada, nie za gorąco, słońce i chmurki ? Kto idzie dziś (poszedł już) w góry? 1 Quote Link to post Share on other sites
Andzia 303 Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 Dnia 4.07.2021 o 16:45, J@n napisał: ee tam żal , w najlepszym przypadku obsmaruje Cię gdzieś na stronie internetowej ? Na szczęście opinie na własny temat nie robią już na mnie wrażenia ??? Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 3,254 Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 Dnia 5.07.2021 o 09:29, Patryk95 napisał: Cześć. Planuję się wybrać 7 lipca ( środa) na Kościelec z Kuźnic. Wyjście ok 6. Tempo dosyć żwawe ( chociaż to pojęcie względne).Jeśli ktoś miałby ochotę się dołączyć- zapraszam ? @Patryk95 daj znać, jak wygląda szlak. Quote Link to post Share on other sites
Patryk95 4 Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 17 minut temu, jaaga76 napisał: @Patryk95 daj znać, jak wygląda szlak. Ostatecznie plany uległy zmianie i padło na Krzyżne z Murowańca. Pustki na szlaku- nie wiem czy to kwestia środka tygodnia, czy zawsze tam tak było. Cały szlak suchy, bez śniegu, końcówka dosyć sypka, trzeba było uważać, bo kamienie co chwile wyjeżdżały spod buta. A co do Kościelca- od 12 lipca zaczynam urlop, myślę, że tym razem mu nie odpuszcze ? 1 Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 3,254 Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 18 minut temu, Patryk95 napisał: Ostatecznie plany uległy zmianie i padło na Krzyżne z Murowańca. Pustki na szlaku- nie wiem czy to kwestia środka tygodnia, czy zawsze tam tak było. Cały szlak suchy, bez śniegu, końcówka dosyć sypka, trzeba było uważać, bo kamienie co chwile wyjeżdżały spod buta. Dzięki, mam i ten szlak w planach po 17.07,choć bardzo kusi mnie dojście przez Granaty 18 minut temu, Patryk95 napisał: A co do Kościelca- od 12 lipca zaczynam urlop, myślę, że tym razem mu nie odpuszcze ? Czekam na info, jakie warunki. 1 Quote Link to post Share on other sites
Mateusz Z 3,059 Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 10 godzin temu, jaaga76 napisał: daj znać, jak wygląda szlak. Szlak bez śniegu, w kilku miejscach było tylko mokro. 2 Quote Link to post Share on other sites
peter1 1,219 Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Dojechałem dzisiaj. Jestem na miejscu(jakby ktoś był zainteresowany). ? Jutro miałem na Słowację lecieć ale jednak rozgrzewkę zrobię w Gąsienicowej. Pozdrawiam z Tatr(wreszcie)! ? Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 3,254 Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 23 minuty temu, peter1 napisał: Dojechałem dzisiaj. Jestem na miejscu(jakby ktoś był zainteresowany). ? Jutro miałem na Słowację lecieć ale jednak rozgrzewkę zrobię w Gąsienicowej. Pozdrawiam z Tatr(wreszcie)! ? Pogody!!! Czekamy na relacje ? Quote Link to post Share on other sites
Danielozzo 1 Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 Witajcie? Od 19 sierpnia będę w górach,mój cel to Tatry Zachodnie,wejścia od Słowacji,jeśli ktoś chociażby z względów bezpieczeństwa szuka towarzysza wędrówek zapraszam do kontaktu. Quote Link to post Share on other sites
Andzia 303 Posted September 3, 2021 Share Posted September 3, 2021 Hej ,ktoś jest aktualnie na Podhalu i planuje lub chce dołączyć do wejścia na Bystrą jutro lub w niedzielę ? Quote Link to post Share on other sites
elmerjeyfat 0 Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 Cześć ja będę na Podhalu w niedzielę piątego. Co prawda mam w planie Mięguszowiecką Przełęcz Pod Chłopkiem. Nie mniej ponowne odwiedzenie Bystrej też już od jakiegoś czasu chodzi za mną. Wejście miało by być przez dolinę Kościeliską i Ornak? Start o której godzinie? Quote Link to post Share on other sites
Andzia 303 Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 Hejka, @elmerjeyfat dam znać wieczorem bo rodzinka chce mnie jutro nawiedzić tutaj. Quote Link to post Share on other sites
Magda Sulwińska 26 Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 Cześć, Czy ktoś z Was ma ochotę na wschód słońca na Gęsiej Szyi w czwartek o świcie 9 września? Szukam kompana/kompanki. Wyjazd na parking Wierch Poroniec taksą z Zakopanego o 3:30 rano. Pogoda ma być super. Quote Link to post Share on other sites
Jędrek 1,253 Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Dnia 7.09.2021 o 13:08, Magda Sulwińska napisał: Cześć, Czy ktoś z Was ma ochotę na wschód słońca na Gęsiej Szyi w czwartek o świcie 9 września? Szukam kompana/kompanki. Wyjazd na parking Wierch Poroniec taksą z Zakopanego o 3:30 rano. Pogoda ma być super. I jak tam, udał się wschód na Gęsiej? Quote Link to post Share on other sites
Magda Sulwińska 26 Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 Dnia 11.09.2021 o 22:14, Jędrek napisał: I jak tam, udał się wschód na Gęsiej? Udał się. Poszłam w końcu sama. Cudnie było. Przesiedziałam na Gęsiej Szyi po wschodzie słońca jeszcze 6h, aż dojadą dziewczyny i załapałyśmy się jeszcze na zachód słońca schodząc do Kuźnic z Hali Gąsienicowej przez Upłaz. Poszłyśmy z Gęsiej na Halę Gąsienicową i Czarny Staw Gąsienicowy. 13 Quote Link to post Share on other sites
oman81 0 Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 Dzień dobry, Szukam chętnych do wspólnych wycieczek, wyjazdy w pt po południu powrót w niedzielę wieczorem- Tatry wysokie. Startuję z Ozorkowa łódzkie Quote Link to post Share on other sites
CuoreRosso 1 Posted June 8, 2022 Share Posted June 8, 2022 Dnia 6.06.2022 o 17:01, oman81 napisał: Dzień dobry, Szukam chętnych do wspólnych wycieczek, wyjazdy w pt po południu powrót w niedzielę wieczorem- Tatry wysokie. Startuję z Ozorkowa łódzkie Pasuje Ci w sobotę taka trasa? : Łysa Polana - Jaworzyna - Dolina Jaworowa - Lodowa Przełęcz - Czerwona Ławka - Dolina Staroleśna - Rohatka - Dolina Białej Wody - Łysa Polana Chcę wystartować 5-6 rano. Quote Link to post Share on other sites
oman81 0 Posted June 8, 2022 Share Posted June 8, 2022 1 godzinę temu, CuoreRosso napisał: Pasuje Ci w sobotę taka trasa? : Łysa Polana - Jaworzyna - Dolina Jaworowa - Lodowa Przełęcz - Czerwona Ławka - Dolina Staroleśna - Rohatka - Dolina Białej Wody - Łysa Polana Chcę wystartować 5-6 rano. Witaj Mnie pasuje jak najbardziej ale problem jest taki ze jedzie ze mną kolega który będzie wchodził pierwszy raz, sam trasą którą podałem wchodziłem na swój debiut ? Quote Link to post Share on other sites
Piotr Szymański 0 Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 Szukamy osób, które chciałyby dołączyć do przejazdu taksówką z Zakopanego pod Rysy od strony słowackiej. Wyjazd jutro, w środę 10 sierpnia, o 4.00 rano. Na ten moment jest nas trzech. Kontakt nr tel.: 503392496. Quote Link to post Share on other sites
Dryska 39 Posted April 9 Share Posted April 9 W przyszły weekend zamierzamy wraz koleżanką wybrać się w Taterki, jak na razie nic nie planujemy, wszystko w zależności od pogody. Może ktoś z forumowiczów wybiera się w góry i coś doradzi. Dobra rada mile widziana ? Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 3,254 Posted April 9 Share Posted April 9 (edited) 4 godziny temu, Dryska napisał: W przyszły weekend zamierzamy wraz koleżanką wybrać się w Taterki, jak na razie nic nie planujemy, wszystko w zależności od pogody. Może ktoś z forumowiczów wybiera się w góry i coś doradzi. Dobra rada mile widziana ? Ja niestety wybieram się na północ w przyszły weekend, ale będę trzymać kciuki za Was Dziewczyny, bo póki co pogoda się zapowiada taka sobie. Gdzie bym poszła? Pewnie w Zachodnie. Ornak i Staryrobot, albo Grześ, Rakoń i Wołowiec. W tym ostatnim wariancie trzeba pamiętać o ograniczeniach ruchu na szlaku z uwagi na ochronę cietrzewia. Powodzenia i czekam na foty ? Edited April 9 by jaaga76 1 Quote Link to post Share on other sites
Jędrek 1,253 Posted April 10 Share Posted April 10 19 godzin temu, jaaga76 napisał: Ja niestety wybieram się na północ Niestety? Pozdrawiam z północy ? Quote Link to post Share on other sites
Zośka 3,561 Posted April 10 Share Posted April 10 1 godzinę temu, Jędrek napisał: Pozdrawiam z północy ? To ja również pozdrawiam z troszkę bardziej północnej północy? 3 Quote Link to post Share on other sites
barbie609 4,280 Posted April 10 Share Posted April 10 11 minut temu, Zośka napisał: troszkę bardziej północnej północy Norwegia? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts