Karol_Eu 4 Posted August 24, 2019 Share Posted August 24, 2019 Cześć! Dalej ode mnie z Polski w Tatry, mają chyba tylko Ci ze Szczecina ? Górołaz zakochany w naszych Tatrach od kilkunastu lat. I choć pochodzę z innego rejonu Polski (pogranicze mazursko-kurpiowskie), to z uwagi na ścieżkę zawodową, po studiach 2krotnie zmieniłałem miejsce zamieszkania na "coraz dalej od Tatr". Niemniej jednak mimo sporych odległości, pasji jaką są Tatry nie odpuszczam i przynajmniej 3 razy do roku jestem w górach. A czas pomiędzy wyjazdami gdy nie mogę fizycznie doświadczać Tatr, uzupełniam literaturą o tematyce górskiej, prenumeratą n.p.m. czy magazynem TPNu TATRY. No i "facebooki" o tematyce górskiej ? Cieszę się że powstało to forum. Myślę że będzie dużo sprawniejszą platformą dyskusji, wymiany wiedzy, informacji i doświadczeń niż Facebook. Pozdro dla Wszystkich Tatromaniaków! 4 Quote Link to post Share on other sites
Paula 3 Posted August 24, 2019 Share Posted August 24, 2019 Miłośniczka Gór z Mazur pozdrawia ? 2 Quote Link to post Share on other sites
martuś 440 Posted September 1, 2019 Share Posted September 1, 2019 Dnia 24.08.2019 o 09:27, Karol_Eu napisał: Dalej ode mnie z Polski w Tatry, mają chyba tylko Ci ze Szczecina ? Czyli ja ? ? Ostatnio podróż pociągiem zajęła 14 godzin ale czego się nie robi dla górskich widoków! ❤️ 3 Quote Link to post Share on other sites
zuziaresz 10 Posted September 22, 2019 Share Posted September 22, 2019 Cześć i czołem! Melduje się rodowita Suwalczanka ? aktualnie studiuję poza miastem, jednak często zaglądam w rodzinne strony. Tatry odwiedzam zbyt rzadko, ale postanawiam poprawę i planuję to zmienić! 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts