Ania GL 56 Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Witajcie, Chciałabym w tym roku wybrać się na Mnicha. Macie może do polecenia jakiegoś dobrego przewodnika? 1 Quote Link to post Share on other sites
Guest Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Andrzej Chrobak !!!! Potwierdzam Mili !!! Widział że się boję i tak mnie zagadał że nie wiem kiedy już byliśmy na szczycie. Quote Link to post Share on other sites
Izunka 29 Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Ja bylam z Jędrkiem Maraskiem, rowniez ratownikiem Topru. Bardzo profesjonalny gość i czułam sie z nim bardzo bezpiecznie ☺ 1 Quote Link to post Share on other sites
patrykbala.89 276 Posted September 1, 2019 Share Posted September 1, 2019 Mimo, że się nie wspinam (mam nadzieję, że kiedyś się to zmieni bo coraz częściej o tym myślę) to słyszałem o Panu Andrzeju Chrobak. Objało mi się o uszy to nazwisko w jakiś prostych, pozytywnych aspektach. Może też kiedyś coś czytałem. Traktuj mój post jako taki dobry omen. 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts