Pajda002 4 Posted November 3 Share Posted November 3 Cześć wszystkim jestem tu nowy ale chętnie poznam ludzi którzy chętnie jak ja lubią górskie wyprawy. Do tej pory były to samotne wypady a widzę tu różne eventy zloty więc dołączam do grona pasjonatów. Pozdrawiam serdecznie. 3 Quote Link to post Share on other sites
barbie609 4,280 Posted November 3 Share Posted November 3 Cześć , @Pajda002 witamy. Mam nadzieję na częste spotkania w sieci jak i na szlaku. O ile wiem @Mnich Moderatorszykuje coś na luty w przeklętej no i są jakieś wstępne plany na zimowe Pieniny.Jak będziemy mieli konkrety to na pewno puścimy wici na forum. Także bądź czujny. Quote Link to post Share on other sites
Pajda002 4 Posted November 3 Author Share Posted November 3 Super dziękuję.. Quote Link to post Share on other sites
wjesna 2,105 Posted November 3 Share Posted November 3 Cześć @Pajda002👋 Quote Link to post Share on other sites
Zośka 3,561 Posted November 3 Share Posted November 3 Cześć @Pajda002. Widzę że oprócz gór lubisz też wodę🙂 Quote Link to post Share on other sites
Pajda002 4 Posted November 3 Author Share Posted November 3 Zośka jak najdzie ochota to woda też wpadnie bardziej wolę góry ale ja to raczej amatorsko na spokojnie chodzę.... Quote Link to post Share on other sites
barbie609 4,280 Posted November 3 Share Posted November 3 4 minuty temu, Pajda002 napisał: ja to raczej amatorsko na spokojnie chodzę. tak jak wielu forumowiczów. Napisz może gdzie już byłeś co widziałeś . Quote Link to post Share on other sites
Pajda002 4 Posted November 3 Author Share Posted November 3 Jak dotąd zawrat, Gubałówka, koscielec, Giewont, Kasprowy, Krzyzne, Czerwone Wierchy i chyba tyle pamietam :) 1 Quote Link to post Share on other sites
Q'bot 1,845 Posted November 3 Share Posted November 3 Gubałówka najcięższa - mnóstwo ogrodzeń do przeskakiwania. 1 Quote Link to post Share on other sites
barbie609 4,280 Posted November 3 Share Posted November 3 4 minuty temu, Pajda002 napisał: Jak dotąd zawrat, no to początek masz zrobiony, w innych górach jak rozumiem nie bywałeś? Zajrzyj na Inne góry , może znajdziesz coś ciekawego. Aha w zimie chodzisz? Quote Link to post Share on other sites
Pajda002 4 Posted November 3 Author Share Posted November 3 W zimie jeszcze nie byłem trochę się obawiam. Kiedyś się spróbuje ale to nie samemu. Quote Link to post Share on other sites
barbie609 4,280 Posted November 3 Share Posted November 3 5 minut temu, Pajda002 napisał: Kiedyś się spróbuje Na forum masz trochę fajnych zimowych tras na początek , niekoniecznie w Tatrach. Quote Link to post Share on other sites
Pajda002 4 Posted November 3 Author Share Posted November 3 Problem polega na tym ze do tej pory bywałem sam jak mam zima się wybrać to lepiej nie samemu Quote Link to post Share on other sites
barbie609 4,280 Posted November 3 Share Posted November 3 10 minut temu, Pajda002 napisał: to lepiej nie samemu owszem na początek dobrze iść z kimś kto zna szlak. Ja czasem chodzę sam ale też tylko w miejsca gdzie czuję się bezpiecznie. Jak już pisałem , są pewne plany na zimę , na pewno damy znać wcześniej ,że wyruszamy .Może dasz radę dołączyć. Quote Link to post Share on other sites
Pajda002 4 Posted November 3 Author Share Posted November 3 Zależy jaki termin im wcześniej będę wiedział tym większe szanse na wolne w pracy Quote Link to post Share on other sites
barbie609 4,280 Posted November 3 Share Posted November 3 3 minuty temu, Pajda002 napisał: jaki termin im wcześniej będę wiedział będziemy ustalać jak solidnie przykurzy . Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts