Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
11 minut temu, MałaMi napisał:

Cześć Tatromaniacy;-) Wybiera się ktoś w lipcu w Tatry? Ja chciałabym pojechać na weekend od 17-19. Jeśli ktoś miałby ochotę razem powędrować, to zapraszam;-)

Ja chcę jechać w lipcu, ale jeszcze nie wiem, kiedy ?

Guest Kacha
9 minut temu, Mnich Moderator napisał:

Tak, jesteśmy ?

Wybieramy się z @Kacha w lipcu, ale jeszcze niw wiemy, kiedy dokładnie ? 

Wiemy dokładnie ?dzisiaj ustaliłam, chodzi o dni 16-19 lipca ?

Super by było się spotkać, tak jak nam się to udało w czerwcowy weekend z @Mnich Moderator i jego dziewczynami ??

Guest Kacha

Chyba nam się szykuje mała rozgrzewka przed integracją ? koniecznie musimy się spotkać! Takie fajne grono z całej Polski w tym samym miejscu i czasie... To musi się skończyć wspólną wędrówką! ?

• 2 weeks later...
Guest Kacha

Czołem Tatromaniacy! Dajcie mi proszę znać kto z was w przyszłym tygodniu będzie w weekend w Tatrach, żebyśmy mogli się zgadać na tą wspólną wędrówkę ?

Piszcie proszę w komunikatorze?

Pozdrawiam, dobrej nocy! 

9 godzin temu, Kacha napisał:

Czołem Tatromaniacy! Dajcie mi proszę znać kto z was w przyszłym tygodniu będzie w weekend w Tatrach, żebyśmy mogli się zgadać na tą wspólną wędrówkę ?

Piszcie proszę w komunikatorze?

Pozdrawiam, dobrej nocy! 

Ja będę! ?

Cześć   jestem  to  nowy  na forum  .   Od poniedziałku   13 lipca  do   czwartku   chodzę  po tatrach  i  szukam  jakiegoś kompana /Kompanów  do  wspólnych wycieczek  :) Jakie szlaki   to zależy   od pogody   . Mam  nadzieje    na długie szlaki  i  coś trudnego   Pisz  jak coś  na numer  tel  881456288

Dnia 10.07.2020 o 19:55, Kacha napisał:

Hej, 

W wyniku kilku ciężkich sytuacji niestety muszę odwołać mój wyjazd w przyszłym tygodniu. 

Do zobaczenia we wrześniu na integracji. 

Tatry nie zając. Giewont się nie przebudzi, a Granaty nie eksplodują. Będzie jeszcze niejedna okazja, by wspólnie powędrować. Wszyscy trzymamy kciuki, by te trudne sytuacje szybko się rozwiązały ?

• Like ! 2
Dnia 10.07.2020 o 19:55, Kacha napisał:

Hej, 

W wyniku kilku ciężkich sytuacji niestety muszę odwołać mój wyjazd w przyszłym tygodniu. 

Do zobaczenia we wrześniu na integracji. 

@Kacha trzymaj się. Wszystkiego dobrego. Tatry poczekają

• Like ! 1