pmwas Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca 1 godzinę temu, wjesna napisał(a): Mhm,a ta: to niby dla dzieci? Jasiowi się podoba 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca 1 godzinę temu, wjesna napisał(a): Ludu oglądający filmy- pomożecie? Pomożemy! Tzn. nie wiem czy to trafi w Twój gust ale ostatnio odświeżyłem sobie ,,Królestwo Niebieskie,, , ,,Wielki Mur,, dość fajny okazał się polski ,, Konwój,, . Mocno klimatyczny jest ,, Tropiciel,, Podoba mi się ,,Ksiądz,, Nie jestem fanem uniwersum Predatora ,ale ostatnio obejrzałem ,,Predator Stan Zagrożenia,, i spodobało mi się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca Królestwo widziałam, Wielki mur też ale Konwoju nie znam, będę szukać gdzie to można obejrzeć. Ksiądz - czy to chodzi o horror z 2011 roku? To nie, bo horrorów nie oglądam żadnych, nawet tych ,,Grzeszników " co to niby nie są horrorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca 52 minuty temu, wjesna napisał(a): Ksiądz - czy to chodzi o horror z 2011 roku? tak o ten , ale to nie jest taki normalny horror , bardziej fantastyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca 4 godziny temu, wjesna napisał(a): Ludu oglądający filmy- pomożecie? Ja ostatnio miałam aż za dużo czasu (szpitale, rehabilitacja i inne takie głupoty) i postanowiłam obejrzeć wszystkie stare filmy które zrobiły na mnie kiedyś ogromne wrażenie. Trochę tego było i są to różności bo mój gust też trochę ewoluował, ale na pewno obejrzenie większości z nich sprawiło mi wielką frajdę. Fajnie tak sobie odświeżyć starocie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca 14 minut temu, Zośka napisał(a): Fajnie tak sobie odświeżyć starocie Ja też czasem tak lubię. Ostatnio sobie przejechałem pierwsze ,,Gwiezdne Wojny,, IV,V,VI 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 20 Marca Udostępnij Opublikowano 20 Marca 17 godzin temu, barbie609 moder napisał(a): ,,Gwiezdne Wojny,, IV,V,VI Wiadomo. Też lubię raz na jakiś czas obejrzeć. Jak byłam mała to na VHSie oglądałam prawie codziennie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca W dniu 19.03.2026 o 17:43, Zośka napisał(a): Ja ostatnio miałam aż za dużo czasu (szpitale, rehabilitacja i inne takie głupoty) i postanowiłam obejrzeć wszystkie stare filmy które zrobiły na mnie kiedyś ogromne wrażenie. Trochę tego było i są to różności bo mój gust też trochę ewoluował, ale na pewno obejrzenie większości z nich sprawiło mi wielką frajdę. Fajnie tak sobie odświeżyć starocie To taka fajna opcja by sprawdzić, które filmy dobrze sie zestarzaly. Gdy ja chwilę byłam.uziemiona to zobaczyłam serial pierwszy sezon ,,Jedyna". Zdrowie już w normie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca W dniu 19.03.2026 o 14:40, barbie609 moder napisał(a): dość fajny okazał się polski ,, Konwój,, . Zobaczyłam, to taki dla Ciebie, bo pokrewna służba, dla mnie niekoniecznie, to nie moje kino. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 25 Marca Udostępnij Opublikowano 25 Marca 18 godzin temu, wjesna napisał(a): Zdrowie już w normie? Nie do końca ale przynajmniej stabilnie. 18 godzin temu, wjesna napisał(a): To taka fajna opcja by sprawdzić, które filmy dobrze sie zestarzaly Tak i na szczęście większość starzeje się z klasą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 25 Marca Udostępnij Opublikowano 25 Marca 6 godzin temu, Zośka napisał(a): Nie do końca ale przynajmniej stabilnie Da się po górach chodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 25 Marca Udostępnij Opublikowano 25 Marca 3 godziny temu, wjesna napisał(a): Da się po górach chodzić? Bez szaleństw 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 30 Marca Udostępnij Opublikowano 30 Marca właśnie oglądam ,,Wojnę zastępczą,, , no cóż pomysł na serial fajny ,ale widać że robione po taniości no i bez konsultantów. Jeśli chodzi o jakość wykonania to coś podobnego do ,,Zatoki Szpiegów,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 1 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia W dniu 25.03.2026 o 19:59, Zośka napisał(a): Bez szaleństw Ale do lata forma wróci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 1 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia @wjesna zobaczymy. Jak nie będzie potrzebna kolejna operacja to do lata odzyskam formę, a jak będzie konieczna to znów rehabilitacja. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 10 godzin temu, Zośka napisał(a): @wjesna zobaczymy. Jak nie będzie potrzebna kolejna operacja to do lata odzyskam formę, a jak będzie konieczna to znów rehabilitacja. Nie daj się dziewczyno! Zdrowiej szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 8 godzin temu, wjesna napisał(a): Zdrowiej szybciutko No właśnie chciałam za szybko i okazało się że jednak trzeba zwolnić i pozwolić organizmowi dyktować tempo. Przegiąć można szybko a potem zdrowieje się dwa razy dłużej. Miałam na te wakacje zaplanowane Dolomity ale będzie dobrze jak w ogóle gdzieś pojadę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 11 minut temu, Zośka napisał(a): ale będzie dobrze jak w ogóle gdzieś pojadę. w razie czego pamiętaj o Podhalu i okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia Mój Syn wkręcił się w strzelectwo , zrobił licencję sportową i sobie strzela,przy okazji zaczął kolekcjonować broń no i wyszło na to ,że po dziesięciu latach przerwy znowu mam w rękach broń a i na strzelnicy też byłem. Teraz kupił fajny egzemplarz : fiński karabinek Mosin z roku 1928 , bicia na komorze i ogólny wygląd wskazują ,ten egzemplarz postrzelał sobie do ACZ w czasie Wojny Zimowej a i w Kontynuacyjnej może brał udział. Kurczę fajny jest i pasuje do mnie 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 29 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia Lubię czasem wrócić do kabaretów sprzed lat. Ten raczej dla ludzi kojarzących specyfikę czasów PRL, mnóstwo odniesień i nawiązań, bez znajomości tamtych realiów pewnie nie będzie tak śmieszyć jak np. mnie. Ale warto spróbować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 30 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 10 godzin temu, Jędrek napisał(a): en raczej dla ludzi kojarzących specyfikę czasów PRL, to już dla niewielu..... Spotkania z Balladą to było coś . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmwas Opublikowano 1 Maja Udostępnij Opublikowano 1 Maja W dniu 24.04.2026 o 11:54, barbie609 moder napisał(a): Mój Syn wkręcił się w strzelectwo , zrobił licencję sportową i sobie strzela,przy okazji zaczął kolekcjonować broń no i wyszło na to ,że po dziesięciu latach przerwy znowu mam w rękach broń a i na strzelnicy też byłem. Teraz kupił fajny egzemplarz : fiński karabinek Mosin z roku 1928 , bicia na komorze i ogólny wygląd wskazują ,ten egzemplarz postrzelał sobie do ACZ w czasie Wojny Zimowej a i w Kontynuacyjnej może brał udział. Kurczę fajny jest i pasuje do mnie Zaciągnij się do straży parku i problem kąpieli w Morskim Oku zniknie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 1 Maja Udostępnij Opublikowano 1 Maja 1 godzinę temu, pmwas napisał(a): Zaciągnij się do straży parku i problem kąpieli w Morskim Oku zniknie 30 lat w mundurze wystarczy ,są młodsi . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmwas Opublikowano 1 Maja Udostępnij Opublikowano 1 Maja 48 minut temu, barbie609 moder napisał(a): 30 lat w mundurze wystarczy ,są młodsi . Pewnie, to miał byc tylko komplement odnośnie stylówy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmwas Opublikowano 1 Maja Udostępnij Opublikowano 1 Maja Nie wiem, czy to już tu pokazywałem, kiedyś dla tzw beki przebrałem się za carskiego pogranicznika, żeby się sfotografować na dawnej granicy z Austro Węgrami... Fajna zabawa. Pan szedł z psem to się potknął i by się biedny wywalił 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi