ania71wro Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Real, zrobione zwykłym telefonem, ale w pozycji horyzontalnej (fotografa). Tegoroczny wrzesień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OTTO Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 A co to za miejsce? Skąd robiona fota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ania71wro Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Z drogi ze Szpiglasowego do MOka, widok na Rysy. Po drodze wielobarwne jagodziska i świstak z odległości metra. Ale pilnuję się limitu jednego zdjęcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 4 minuty temu, ania71wro napisał: Ale pilnuję się limitu jednego zdjęcia. No coś Ty. Jak masz fajne fotki to wrzucaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OTTO Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 (edytowane) Byłem tam późnym wrześniem i nie było tak pięknie. Mógłbym się gapić godzinami Edytowane 24 Stycznia 2022 przez OTTO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ania71wro Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Taaak, można podziwiać godzinami, a przy chmurach i mgłach to całe przedstawienie 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 2 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 To zdjęcie mi się ostatnio bardzo podoba 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Czerwone Wierchy, styczeń 2020. Tak, ten w żółtych portkach to jestem ja 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OTTO Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Świnica wyszła taka skromna, mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 15 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 Dnia 2.02.2022 o 19:17, Krzysiek Zd napisał: To zdjęcie mi się ostatnio bardzo podoba Czyżby to z naszego wypadu? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 15 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 48 minut temu, Mateusz Z napisał: Czyżby to z naszego wypadu? @Mateusz Z a jak myślisz ? Oczywiście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Jeszcze takie znalazłem 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieszczadzki_tatromaniak Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Mimo pochmurnej pogody udało się co nieco ustrzelić 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Ostatnio ta fotka mi się dosyć podoba 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 takie z daleka 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 35 minut temu, barbie609 napisał: takie z daleka Ale piękne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 2 godziny temu, jaaga76 napisał: @jaaga76Mnich majestatyczny - piękne foto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 W Taterkach zima w pełni 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 1 godzinę temu, Krzysiek Zd napisał: W Taterkach zima w pełni Czysta harmonia... Piękne 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Taki trochę armagedon 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aye8 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 1 godzinę temu, Kasia K napisał: Taki trochę armagedon Ale czarodziejskie ujęcie .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexi Opublikowano 19 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 Ja lubię takie surowe jak góry (np. A.Adamsa) ale też ciepłe i kolorowe ...cukierkowe wręcz.. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horn3t Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Może nie najlepsze ale moje pierwsze, z pierwszego wyjazdu w Tatry w 2008 r., Giewont o zachodzie słońca z balkonu miejscówki w Kościelisku. Jak kogoś zainteresuje więcej moich „pstryków” z wycieczek po górach w linku https://photos.app.goo.gl/WxcAyYbtTyaVT5mz7 pozdrawiam i do spotkania na szlaku Krzyś 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Krywań widziany z Furkotu. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi