Guest Kacha Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Przed chwilą, Patryk 2k napisał: Mam całe wakacje wolne więc termin też dowolny !? Ale wolne od żony? Czy jak? ????????? Quote Link to post Share on other sites
Patryk 2k 266 Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 1 minutę temu, Tatromen napisał: A żona wie co napisałeś ????? ..........Masz szlaban na góry dożywotnio !!!! ?? ....... Twoja Ci nie dała szlabanu to może mnie też się uda ? 1 Quote Link to post Share on other sites
Patryk 2k 266 Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 1 minutę temu, Kacha napisał: Ale wolne od żony? Czy jak? ????????? Wolne od pracy ? ? Quote Link to post Share on other sites
Patryk 2k 266 Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Przed chwilą, Tatromen napisał: Morze jest szerokie i głębokie !!!! Nie łudź się !!!! A swoją żonę zabierasz w góry ? ??? Quote Link to post Share on other sites
Guest Kacha Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 3 minuty temu, Patryk 2k napisał: Wolne od pracy ? ? Słuchaj ja akurat teraz mam wolne od pracy, bo dotychczasową rzuciłam ??♀️także jak nie znajdę do lata nowej i zostanie mi trochę grosza to mogę jechać ?oczywiście chętnie poznam Twoją żonę ? jeśli też lubi góry, to na pewno znajdziemy wspólny język ??? Quote Link to post Share on other sites
Q'bot 1,461 Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 A co to jest 'żona'? ? 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Patryk 2k 266 Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 1 minutę temu, Kacha napisał: Słuchaj ja akurat teraz mam wolne od pracy, bo dotychczasową rzuciłam ??♀️także jak nie znajdę do lata nowej i zostanie mi trochę grosza to mogę jechać ?oczywiście chętnie poznam Twoją żonę ? jeśli też lubi góry, to na pewno znajdziemy wspólny język ??? Góry lubi ale nie lubi po nich chodzić. Oboje jesteśmy nauczycielami i mamy wolne wakacje. Tak że spokojnie możemy się gdzieś razem wybrać w większym gronie? Quote Link to post Share on other sites
Patryk 2k 266 Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 1 minutę temu, Tatromen napisał: Już w większym gronie , miękniesz ???? ??? Żeby była jasność to Ty i Twoja żona jesteście również mile widziani ? Im nas więcej tym lepiej ? Quote Link to post Share on other sites
Patryk 2k 266 Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Nasze żony będą miały ubaw jak to przeczytają ? Quote Link to post Share on other sites
Guest Kacha Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Najbezpieczniej będzie jeśli na wyjazd znajdę jakiegoś nie żonatego tatromaniaka, żeby nie było gróźb rozwodami i alimentami, podejrzeń, spojrzeń spod oka, "wspólnego języka" cokolwiek przez to można zrozumieć ???? po co to się denerwować, z każdej sytuacji jest jakieś wyjście ? Quote Link to post Share on other sites
Guest Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 2 minuty temu, Kacha napisał: Najbezpieczniej będzie jeśli na wyjazd znajdę jakiegoś nie żonatego tatromaniaka, żeby nie było gróźb rozwodami i alimentami, podejrzeń, spojrzeń spod oka, "wspólnego języka" cokolwiek przez to można zrozumieć ???? po co to się denerwować, z każdej sytuacji jest jakieś wyjście ? Właśnie ? Gdyby kobiety rządziły światem wszystkim żyłoby się lepiej i prościej ? Quote Link to post Share on other sites
J@n 550 Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 12 godzin temu, Agnieszka GP napisał: Gdyby kobiety rządziły światem wszystkim żyłoby się lepiej i prościej przecież już rządzą tylko chłopy myślą że to oni 2 Quote Link to post Share on other sites
Guest Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 1 minutę temu, J@n napisał: przecież już rządzą tylko chłopy myślą że to oni Wielkie brawa dla Ciebie ??? Quote Link to post Share on other sites
Guest Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 17 godzin temu, Q'bot napisał: A co to jest 'żona'? ? Braki w wykształceniu są jak braki w uzębieniu.......niewidoczne dopóki nie otworzysz ust ? Quote Link to post Share on other sites
Q'bot 1,461 Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 42 minutes ago, Agnieszka GP said: Braki w wykształceniu są jak braki w uzębieniu.......niewidoczne dopóki nie otworzysz ust ? Wikipedia nie zna takiego hasła ? 1 Quote Link to post Share on other sites
Guest Kacha Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Żona bez 'ż' to tylko ona ? Quote Link to post Share on other sites
Nu81 183 Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 W razie czego to ja jestem wolny (Tzn. bez żony ?) i zawsze chętnie w góry pojadę? Quote Link to post Share on other sites
Guest Kacha Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 6 godzin temu, Tatromen napisał: Kacha , ona bez ,,ż" to nie żona !!!!? Tak samo jak "miłość" bez -ść... Będzie tylko "miło" ? PS. ...ach, ta polszczyzna! Quote Link to post Share on other sites
Q'bot 1,461 Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 Mèrda? ? Quote Link to post Share on other sites
Ewelina30 3 Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 Fajnie się czyta waszą konwersację :D ja też się dołączę bo szukam towarzystwa na zimowe górskie wypady - mąż nie lubi jak jeżdżę sama ;) Quote Link to post Share on other sites
Patryk 2k 266 Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 8 godzin temu, Ewelina30 napisał: szukam towarzystwa na zimowe górskie wypady - mąż nie lubi jak jeżdżę sama ? Mąż pozwala ?? Quote Link to post Share on other sites
Guest Kacha Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 @Jacek niemożliwe!!! ?? ??? Quote Link to post Share on other sites
Guest Kacha Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 Gdzieś słyszałam, że panie są silniejsze psychicznie więc też mogą służyć takim wsparciem, a panowie, tak jak i panie, też mają rączki i mogą zrobić tą herbatę ? Zawsze można się jakoś dogadać ? Quote Link to post Share on other sites
Guest Kacha Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 1 godzinę temu, Jacek napisał: Kawior, sushi i ostrygi! ??? Uuuu.... Na bogato! ?? Quote Link to post Share on other sites
Krisbin 673 Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 4 godziny temu, Jacek napisał: Kawior, sushi i ostrygi! ??? wow . W tym zestawie ,,polecam" zwłaszcza ostrygi - oby były świeże!!!? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts