Jump to content

Rozrywka w czasie narodowej kwarantanny :)

Recommended Posts

Guest Tatromen

Och te butelki mia艂o by膰 馃槈馃槂馃槄馃槀 , tak kr臋c膮 tych m臋偶czyzn a tu kobieta na stra偶y .聽

Ps. Jeszcze nie widzia艂em w 偶yciu prawdziwej kobiety , podkre艣lam prawdziwej .......z wa艂kiem przeciw m臋偶czy藕nie , to mo偶e by膰 tylko baba , nie oszukujmy si臋 ! 馃槈馃榾馃榿馃槀

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Dobry wiecz贸r 馃檪 A ja w ten czas sobie uzupe艂niam braki w browarze, dbam o serki i obserwuje zwierzyn臋, kt贸ra podchodzi pod balkon 馃槈聽 Co艣 takiego kilka metr贸w od bloku. 聽Zacieranie:

Co robi膰? Bierzemy dwa kud艂acze i idziemy do lasu szuka膰 wiosn臋馃ぇ馃榿

Tak tematycznie 馃構 聽

Posted Images

Guest Kacha
Dnia 21.04.2020 o 15:08, Tatromen napisa艂:

Ps. Jeszcze nie widzia艂em w 偶yciu prawdziwej kobiety , podkre艣lam prawdziwej .......

To pan chyba ma艂o w 偶yciu widzia艂, panie T. 馃槈

Guest Nobody
Dnia 21.04.2020 o 15:08, Tatromen napisa艂:

Ps. Jeszcze nie widzia艂em w 偶yciu prawdziwej kobiety , podkre艣lam prawdziwej .......z wa艂kiem przeciw m臋偶czy藕nie , to mo偶e by膰 tylko baba , nie oszukujmy si臋 ! 馃槈馃榾馃榿馃槀

A chcia艂by艣 zobaczy膰 ?聽

Bo jakby co to ja akcesoria ju偶 mam聽馃槈馃槣馃槀

uid_459aefa22cf99fb774ea003336c126071536830311812_width_907_play_0_pos_0_gs_0_height_515.jpg

Edited by Nobody
Guest Tatromen
Dnia 26.04.2020 o 10:17, Kacha napisa艂:

To pan chyba ma艂o w 偶yciu widzia艂, panie T. 馃槈

Pani K.聽馃槈

Prosty spos贸b na bycie szcz臋艣liwym to omijanie szerokim 艂ukiem ludzi , kt贸rzy my艣l膮 , 偶e wiedz膮 wi臋cej od聽Ciebie na Tw贸j temat !聽

Edited by Tatromen
Nie zauwa偶y艂em palucha , przepraszam , zmieniam na sam膮 tre艣膰 !
Guest Tatromen
Dnia 27.04.2020 o 19:27, Nobody napisa艂:

A chcia艂by艣 zobaczy膰 ?聽

Bo jakby co to ja akcesoria ju偶 mam聽馃槈馃槣馃槀

uid_459aefa22cf99fb774ea003336c126071536830311812_width_907_play_0_pos_0_gs_0_height_515.jpg

Ty mi si臋 dziewczyno podobasz ! .......Strach si臋 ba膰 .聽Poddaje si臋 !聽

Tak mnie zapraszasz na dobry obiad ?馃槈馃槅

Guest Nobody
2 minuty temu, Tatromen napisa艂:

Ty mi si臋 dziewczyno podobasz ! .......Strach si臋 ba膰 .聽Poddaje si臋 !聽

Tak mnie zapraszasz na dobry obiad ?馃槈馃槅

To nie s膮 akcesoria obiadowe tylko pomoce naukowo-wychowawcze馃槈聽Mo偶na ich ewentualnie u偶y膰 jakby obiad nie smakowa艂 馃槀

Guest Tatromen

Typowo obiadowe nie ale pomagaj膮 przygotowa膰 dobre rzeczy !聽Np,聽馃ギ聽M膮偶 na pewno wszystko zjada , jestem pewny聽!聽馃槈聽Czy talerz te偶 wylizuje馃憛na znak 偶e smakowa艂o ?聽馃槅

Guest Tatromen

Nie powiem nikomu , s艂owo .馃憤 Mam te偶 pow贸d ku temu . No bo wiesz , gdybym sam kiedy艣 trafi艂 do Ciebie w go艣cin臋 馃槈, to r贸偶nie bywa ....wol臋 nie !聽馃榿聽Jestem te偶 pewny 偶e do tego czasu korniki nie zrobi膮 z tym porz膮dku ! 馃槅

Guest Nobody

Korniki nie ale boj臋 si臋 偶e m膮偶 kiedy艣 "przez pomy艂k臋 " pozb臋dzie si臋 moich "argument贸w " i b臋d臋 musia艂a kupi膰 ksi膮偶k臋 kucharsk膮 馃槈馃槀馃ぃ

Guest Tatromen
3 minuty temu, Nobody napisa艂:

Korniki nie ale boj臋 si臋 偶e m膮偶 kiedy艣 "przez pomy艂k臋 " pozb臋dzie si臋 moich "argument贸w " i b臋d臋 musia艂a kupi膰 ksi膮偶k臋 kucharsk膮 馃槈馃槀馃ぃ

Sugerujesz 偶e ksi膮偶ka kucharska potrzebna ? 馃槉聽Mog臋 Ci kupi膰 .聽馃榿 Gorzej jest jak ludzie sugeruj膮 k艂amliwe聽rzeczy聽, wprowadzaj膮c w b艂膮d innych !聽馃槥

Guest Tatromen
Dnia 29.04.2020 o 21:31, Nobody napisa艂:

Mam nadziej臋 偶e nie wprowadzi艂am Ci臋 w b艂膮d tymi wa艂kami ? 馃榿馃ぃ馃槈

Mia艂em na my艣li to 偶e niekt贸rzy na forach wprowadzaj膮 uczestnik贸w聽聽w b艂膮d przez podst臋pne , przebieg艂e pisanie pod publik臋 by siebie oczy艣ci膰 z k艂amstw , zdoby膰 nie nale偶ne zaufanie a do tego聽zdyskredytowa膰 kogo艣 na forach聽! ...........Teraz nie 偶artuj臋 cho膰 to taki w膮tek !聽

Edited by Tatromen