Agunia 141 Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 Zgadzam się, uważam że te miejsca świetnie dają sobie radę bez ludzi ? 2 Quote Link to post Share on other sites
Anuś 1,254 Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 13 godzin temu, Agunia napisał: Byłam na Gęsiej Szyi tylko raz, jedyne co pamiętam to błoto i mgłaaa... Ale jeśli rzeczywiście widoki są takie jak na fotkach to aż się wybiorę ? ? @Agunia widoki są niesamowite, panorama na całe Tatry wysokie. Pięknie jest też na całej długości szlaku Wierch Poroniec - Gęsia, i polanie Rusinowej oczywiście. Byłam kiedyś w lato było równie pięknie ale gorąco a szlak wydawał mi się znacznie dłuższy.... teraz w zimie schody na Gęsią były pod śniegiem i zdecydowanie wygodniej się szło ...? 4 1 Quote Link to post Share on other sites
Bieszczadzki_tatromaniak 391 Posted January 30, 2020 Share Posted January 30, 2020 @Anuś genialne zdjęcia, nic tylko chłonąć widoki ❤️ uwielbiam takie miejsca 2 Quote Link to post Share on other sites
Anuś 1,254 Posted January 30, 2020 Share Posted January 30, 2020 2 godziny temu, Bieszdzadzki_tatromaniak napisał: @Anuś genialne zdjęcia, nic tylko chłonąć widoki ❤️ uwielbiam takie miejsca Dzięki, miejsce jest rewelacyjne, mozna siedzieć patrzeć i patrzeć.... i na zegarek się nie zerka ? 2 Quote Link to post Share on other sites
Bieszczadzki_tatromaniak 391 Posted January 30, 2020 Share Posted January 30, 2020 w takich miejscach czas potrafi się zatrzymać a wspomnienia zostają na całę życie 3 Quote Link to post Share on other sites
Anuś 1,254 Posted January 30, 2020 Share Posted January 30, 2020 To prawda ... 1 Quote Link to post Share on other sites
vatra 3,384 Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 (edited) Co takiego mają w sobie te góry?! Wabią... kuszą... czarują... Człowiek siedzi i patrzy na te zdjęcia, po tysiąc razy przegląda te same i nigdy się nie nudzą! Są lepsze i gorsze ale każde jest ważne bo za każdym jakaś inna historia schowana, wspomnienie... emocje... przygoda.. Taka zeszłoroczna Rusinowa! Edited February 1, 2020 by vatra 3 Quote Link to post Share on other sites
martuś 432 Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Jeszcze nie miałam okazji być zimą w górach. Widoki są bajeczne aczkolwiek nie mam doświadczenia i nie mam osoby z którą mogłabym się wybrać zimą ? Na ten rok mi się nawet posypała ekipa na letni wyjazd ? Chyba zostanie mi samotny wypad w góry. 2 1 Quote Link to post Share on other sites
Agunia 141 Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Jak wyglądają opcje parkingowe zimą w Bielovodskiej? Jest gdzie bezpiecznie "porzucić" auto gdy jest śnieg? Coś czuję, że wybiorę się w marcu w Tatry ? 1 Quote Link to post Share on other sites
vatra 3,384 Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 4 godziny temu, Agunia napisał: Jak wyglądają opcje parkingowe zimą w Bielovodskiej? Jest gdzie bezpiecznie "porzucić" auto gdy jest śnieg? Coś czuję, że wybiorę się w marcu w Tatry ? Na Łysej Polanie, po stronie słowackiej jest parking, można spokojnie zostawić samochód za 6€ na cały dzień. Po polskiej stronie jest chyba nieczynny. 2 Quote Link to post Share on other sites
vatra 3,384 Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Tak było dzisiaj na Gęsiej Szyi! Przepiękna, słoneczna pogoda i nieziemskie widoki? 4 2 Quote Link to post Share on other sites
vatra 3,384 Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 A tak na Rusinowej Polanie. 5 2 Quote Link to post Share on other sites
Krisbin 679 Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Pięknie dziś w Taterkach. A dużo człowieków na szlaku? Quote Link to post Share on other sites
vatra 3,384 Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 3 minuty temu, Krisbin napisał: Pięknie dziś w Taterkach. A dużo człowieków na szlaku? Bardzo dużo! Trudno się dziwić bo pogoda jest naprawdę świetna i dobre warunki. Dobrze że ludzie tak aktywnie spędzają czas ale przyznam, że z Rusinowej uciekałam dosyć szybko bo około 13.00 był dosłownie tłum ludzi. 1 Quote Link to post Share on other sites
Agunia 141 Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 40 minutes ago, vatra said: Bardzo dużo! Trudno się dziwić bo pogoda jest naprawdę świetna i dobre warunki. Dobrze że ludzie tak aktywnie spędzają czas ale przyznam, że z Rusinowej uciekałam dosyć szybko bo około 13.00 był dosłownie tłum ludzi. Przekonaliście mnie. W marcu dam Gęsiej Szyi drugą szansę ? 2 Quote Link to post Share on other sites
Krisbin 679 Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Mam nadzieję że do marca śnieg się utrzyma, bo od jutra zmiana pogody ?️? będzie wiało !!! Mimo wszystko postaramy się wkrótce odpowiedzi Tatrzańskiej szlaki zimą.? Quote Link to post Share on other sites
vatra 3,384 Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 2 minuty temu, Krisbin napisał: Mam nadzieję że do marca śnieg się utrzyma, A ja mam nadzieję, że szybko stopnieje? Zimą jest pięknie ale jednak zdecydowanie bardziej lubię wiosnę, lato i suche szlaki! 1 Quote Link to post Share on other sites
Krisbin 679 Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 My też lubimy tą pięknom soczystą zieleń, ale zimą jeszcze w Tatrach nie byliśmy . Trzeba koniecznie to nadrobić ?? 1 Quote Link to post Share on other sites
Nu81 184 Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Zimowy trening...bezcenny ? 2 Quote Link to post Share on other sites
Anuś 1,254 Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 @vatra super fotki ? pięknie tam prawda, to chyba jedno z tych miejsc do których można wracać i nie ma nudy ? zawsze miło się patrzy na takie " Gwiazdy" 1 Quote Link to post Share on other sites
vatra 3,384 Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 @Anuś Wyobraź sobie, że to właśnie Twoje zdjęcia z Gęsiej zmotywowały mnie żeby tam pójść! No i super! To było bardzo łatwe, ciekawe no i widoki rewelacyjne? Teraz już myślę o Grzesiu? A Ty co planujesz? 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Anuś 1,254 Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 25 minut temu, vatra napisał: @Anuś Wyobraź sobie, że to właśnie Twoje zdjęcia z Gęsiej zmotywowały mnie żeby tam pójść! No i super! To było bardzo łatwe, ciekawe no i widoki rewelacyjne? Teraz już myślę o Grzesiu? A Ty co planujesz? Miło mi to słyszeć @vatra ja nie mam właściwie zadnych konkretnych planów, może jakiś spontan .... myślałam o Giewoncie zimą ? no i czytam jak @karpasani pisze, o kozim że z piątki całkiem łatwo to też mi daje do myślenia.... powiem że bardzo.... ? 1 Quote Link to post Share on other sites
vatra 3,384 Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 Dobry kierunek myślenia @Anuś jak zobaczę Twoje fotki... to może... ?!? 1 Quote Link to post Share on other sites
Guest Tatromen Posted February 26, 2020 Share Posted February 26, 2020 Zimowe na Babią . Quote Link to post Share on other sites
vatra 3,384 Posted February 26, 2020 Share Posted February 26, 2020 @Tatromen Świetne zdjęcia! Kiedy byłeś? Po ilości śniegu wygląda na styczeń! Tak? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts