Zakochana w górach 260 Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 (edited) Słońce nie zajdzie, jeśli wpierw nie wzejdzie.. ? Zachody już są, to teraz czas drugie - a raczej pierwsze, bo są przed zachodami - wschody! Wrzucajcie zdjęcia swoich poranków w górach! Ja niestety nie mam zdjęcia wschodu słońca na szlaku (wszystko przede mną), ale mam trzy piękne z hotelu przed wyjściem w góry. Dzielę się z wami, podzielcie się i wy! ? Edited February 18, 2022 by Zakochana w górach 8 Quote Link to post Share on other sites
Rpsot 101 Posted February 20, 2022 Share Posted February 20, 2022 Dziele sie.... ?? 9 1 Quote Link to post Share on other sites
ania71wro 281 Posted March 22, 2022 Share Posted March 22, 2022 Wczorajszy wschód i efekt wschodu na skałach. Wyskakująca zza obrzydliwej grubej warstwy ciemnego jeleniogórskiego smogu idealna czerwona piłka nie dała się sfotografować, mam ją tylko w swojej głowie, nie podzielę się niestety. 10 Quote Link to post Share on other sites
Pele 138 Posted October 28, 2022 Share Posted October 28, 2022 Ze szlaku w kierunku Gęsiej Szyi. Tatry by Maciej Pawlik, on Flickr 7 Quote Link to post Share on other sites
Pele 138 Posted November 2, 2022 Share Posted November 2, 2022 Tuż przed wschodem. Tatry by Maciej Pawlik, on Flickr 5 Quote Link to post Share on other sites
vatra 3,385 Posted February 22 Share Posted February 22 Marzyłam żeby kiedyś wrzucić zdjęcie do tego wątku 😅 i się udało 👍 Wschód słońca oglądany z Wołowca czyli jedno z moich najpiękniejszych przeżyć na górskim szlaku. 6 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Jędrek 813 Posted February 22 Share Posted February 22 No pięknie. Kiedy dokładnie to było? 1 Quote Link to post Share on other sites
vatra 3,385 Posted February 22 Share Posted February 22 Dokładnie 31 października 2022😉 2 Quote Link to post Share on other sites
Krzysiek Zd 1,299 Posted February 22 Share Posted February 22 1 godzinę temu, vatra napisał: Marzyłam żeby kiedyś wrzucić zdjęcie do tego wątku 😅 i się udało 👍 Wschód słońca oglądany z Wołowca czyli jedno z moich najpiękniejszych przeżyć na górskim szlaku. Pięknie ale 🔥 👌 to musiało być niesamowite przeżycie 😉 1 1 Quote Link to post Share on other sites
vatra 3,385 Posted February 23 Share Posted February 23 16 godzin temu, Krzysiek Zd napisał: Pięknie ale 🔥 👌 to musiało być niesamowite przeżycie 😉 Tylko dlaczego ty tego nie pamiętasz?😅 3 Quote Link to post Share on other sites
Krzysiek Zd 1,299 Posted February 26 Share Posted February 26 Dnia 23.02.2023 o 14:42, vatra napisał: Tylko dlaczego ty tego nie pamiętasz?😅 @vatracoś sobie przypominam 😉 i nawet jakąś fotkę znalazłem 📷 6 1 Quote Link to post Share on other sites
Pele 138 Posted June 1 Share Posted June 1 Widok z Kluszkowiec. 8 1 Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 1,890 Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Wschód słońca z Pilska. 3 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts