Shear 113 Posted February 18 Share Posted February 18 Weekend zapowiada się nieźle (zwłaszcza sobota) ale dość ciepło... Trzeba być w razie czego przygotowanym na deszcz - na doliny i Zakopane pokazuje plusowe temperatury. Tatry (Google): Dolina 5 Stawów (TPN) Quote Link to post Share on other sites
Q'bot 1,496 Posted February 18 Share Posted February 18 Czyli potrzebne wodery do pływania w błocie pośniegowym... mało zachęcająco Quote Link to post Share on other sites
barbie609 2,302 Posted February 18 Share Posted February 18 1 godzinę temu, Q'bot napisał: Czyli potrzebne wodery Zależy gdzie pójdziesz , w NT w nocy trochę przymroziło , więc teoretycznie im wyżej tym zimniej , no chyba że inwersja się objawi. Bardziej bym się obawiał latających gałęzi , bo jednak będzie dmuchać.Bluemeteo twierdzi że na Czerwonych Wierchach będzie wiało 70-tką a na Gęsiej w porywach do 100-tki.My się wybieramy do kina. 2 Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 1,810 Posted February 18 Share Posted February 18 11 godzin temu, barbie609 napisał: My się wybieramy do kina. A na co, jeśli można spytać? 😛 Quote Link to post Share on other sites
barbie609 2,302 Posted February 19 Share Posted February 19 Śmierć na Nilu , moja lepsza połowa jest wielbicielką niedużego Herkulesa. 1 Quote Link to post Share on other sites
Q'bot 1,496 Posted March 8 Share Posted March 8 Jakby wiosna nadciąga ^^ 3 Quote Link to post Share on other sites
Kasia K 1,325 Posted March 9 Share Posted March 9 @Q'bot wygląda bardzo optymistycznie 😀 należałoby korzystać.... Quote Link to post Share on other sites
Q'bot 1,496 Posted March 9 Share Posted March 9 Tylko pomysła mi brakuje 🤔 Tego świeżego śniegu dużo chyba nie ma, więc może da radę gdzieś się doczołgać Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 2,501 Posted March 10 Share Posted March 10 Dnia 9.03.2022 o 19:16, Q'bot napisał: Tylko pomysła mi brakuje 🤔 Tego świeżego śniegu dużo chyba nie ma, więc może da radę gdzieś się doczołgać Gdziekolwiek. Zawsze to weekend w Tatrach 😊 1 Quote Link to post Share on other sites
Shear 113 Posted March 17 Author Share Posted March 17 No zapowiada się przednio 😛 Ja atakuję! 😉 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts