Shear 108 Posted February 8 Share Posted February 8 Wrzucam zgodnie z zapowiedzią - na dzień dzisiejszy jeden z dwóch filmików jakie zmontowałem od kiedy sprawiłem sobie GoPro 🙂 Pozdrawiam 8 1 Quote Link to post Share on other sites
J@n 563 Posted February 8 Share Posted February 8 7 godzin temu, Shear napisał: Wrzucam zgodnie z zapowiedzią wrzucaj więcej - jesteś istotnym wzbogaceniem forum 4 1 Quote Link to post Share on other sites
Krzysiek Zd 1,146 Posted February 8 Share Posted February 8 8 godzin temu, Shear napisał: Wrzucam zgodnie z zapowiedzią Dzięki! Super film 👌 i oczywiście czekamy na więcej 😉 3 Quote Link to post Share on other sites
Jędrek 283 Posted February 13 Share Posted February 13 Dnia 8.02.2022 o 12:48, Shear napisał: Wrzucam zgodnie z zapowiedzią Obrazy ok, ale jakoś lubię filmy z naturalnym dźwiękiem, bez muzyczki. Quote Link to post Share on other sites
Shear 108 Posted February 13 Author Share Posted February 13 13 minut temu, Jędrek napisał: Obrazy ok, ale jakoś lubię filmy z naturalnym dźwiękiem, bez muzyczki. Wiem co masz na myśli, natomiast wiele z filmów ma podkład naturalny pt. Szum wiatru albo jakieś hałasy itd., Stąd moja decyzja żeby zwykle jednak dać jakiś inny podkład. 1 Quote Link to post Share on other sites
Jędrek 283 Posted February 13 Share Posted February 13 1 godzinę temu, Shear napisał: Wiem co masz na myśli, natomiast wiele z filmów ma podkład naturalny pt. Szum wiatru albo jakieś hałasy itd., Stąd moja decyzja żeby zwykle jednak dać jakiś inny podkład. Jasna sprawa. 🙂 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts