Jump to content

Warszawa - Ustrzyki Górne - komunikacja

Recommended Posts

Cześć. Nie bardzo wiedziałam w którym miejscu zamieścić ten wątek, więc dodaję tutaj. 

Interesuje mnie wyjazd w Bieszczady i chciałabym się zorientować czy ktoś z was może wie czy są jakieś połączenia PKP lub bus z Warszawy do Ustrzyk Górnych? 

Szukam i szukam i nie mogę znaleźć.. Niby wyświetla mi się flix bus bezpośrednio, ale jak próbuję wyszukać połączenie na dany dzień, to jest info, że jednak nie ma. 

Pomożecie? ?

7 godzin temu, Zakochana w górach napisał:

Cześć. Nie bardzo wiedziałam w którym miejscu zamieścić ten wątek, więc dodaję tutaj. 

Interesuje mnie wyjazd w Bieszczady i chciałabym się zorientować czy ktoś z was może wie czy są jakieś połączenia PKP lub bus z Warszawy do Ustrzyk Górnych? 

Szukam i szukam i nie mogę znaleźć.. Niby wyświetla mi się flix bus bezpośrednio, ale jak próbuję wyszukać połączenie na dany dzień, to jest info, że jednak nie ma. 

Pomożecie? ?

Niestety, obawiam się, że bezpośredniego połączenia z Warszawy do Ustrzyk mieć nie będziesz. Z tego, co niedawno sprawdzałem, przesiadka albo w Sanoku, albo w Rzeszowie. Sam mieszkam w stolicy; dojazd z Warszawy w Bieszczady jest fatalny. Nie wiem, czy jesteś zmechanizowana, jeśli nie, to napisz może na jakiejś fejsbukowej grupie, być może ktoś będzie jechał autem w tym terminie. 

• Thanks 1
Przed chwilą, Zakochana w górach napisał:

Jestem zmotoryzowana, tyle że nie mam za bardzo ekipy na najbliższy czas, a sama jechać na weekendowy wypad tyle km z Warszawy... to jednak nie bardzo się opłaca. Dlatego właśnie pomyślałam o innym środku transportu, ale jak widać chyba będę zmuszona jechać autem ?

Dzięki za odpowiedź @Mnich Moderator

No na weekend to się średnio opłaca jechać w Bieszczady, nawet autem. My czasem jeździmy ekipą samochodem, ale raczej w Tatry. Co prawda warunki teraz nie są zbyt sprzyjające, tak fatalnej zimy to nie pamiętają nawet najstarsi górale ?