Guest Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Wysłałam zapytanie do admina (Karol Orzeł) cisza . Wysłałam zapytanie do Tatromaniaka w sobotę o 16 : 24 , był na forum , po trzech minutach przeczytał i do dzisiaj żadnej odpowiedzi , olanie tematu ! Dziś wtorek , prawie 22 :00..... dlatego to pytanie tu w ogłoszeniach !. ............Pytam Was forumowicze czy ktoś wie jak usunąć konto ?..............czy tu panuje przymus , niewolnictwo czy inna forma ubezwłasnowolnienia ??????????????? Skoro sama się rejestruję to myślę że sama powinnam mieć możliwość usunięcia ! Jakie jest wasze zdanie ? Quote Link to post Share on other sites
Q'bot 1,476 Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Ledwo co forum powstało, a tu już exodus ? Ale rzeczywiście, zerknąłem w ustawienia profilu i nie widać takiej opcji... Ten gotowcowy szablon forum jakoś 'po macoszemu' został skonfigurowany 2 Quote Link to post Share on other sites
tatromaniak 290 Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 Dzień dobry, będziemy próbować dodać tę funkcję, natomiast w każdej chwili można zgłosić (mailowo lub w prywatnej wiadomości) chęć usunięcia konta i nie ma z tym żadnego problemu - o czym się Pani przekonała. Pozdrawiamy Quote Link to post Share on other sites
Guest Taterka Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 Tatromaniak co z tą funkcją usuwania konta samemu ? Proszę mi powiedzieć o czym się przekonałam ? , jak pan pisze powyżej . Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts