barbie609 moder Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 12 godzin temu, Fanka natury, fanka gór napisał(a): Czyżby chodziło skojarzenie z Kościelcem widzianym od lew o to chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanka natury, fanka gór Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 7 godzin temu, barbie609 moder napisał(a): o to chodzi ? Tylko tu Kościelca nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 22 minuty temu, Fanka natury, fanka gór napisał(a): Tylko tu Kościelca nie widać. chmury i kąt zdjęcia , ale wydaje mi się podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego W dniu 27.01.2026 o 19:56, J@n napisał(a): Coś temat się uspokoił Austriackie szczyty jeszcze mógłbym zgadywać, ale Szwajcarskie niezbyt znam. Po długich przeglądaniach internetu, myślę, że to Rothorn 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Z jakiego szczytu zrobione zdjęcie i co na nim widać? 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego W dniu 2.02.2026 o 20:31, Mateusz Z napisał(a): myślę, że to Rothorn tych Rothornów to w Alpach jest jak mrówków ale prawidłowo Twoja fota jest z Krywania ale dawno nie byłem w Tatrach i żadnej zagadki nie wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 8 godzin temu, Mateusz Z napisał(a): Z jakiego szczytu zrobione zdjęcie i co na nim widać? Fajne ujęcie, szczególnie grań od Świnicy i OP piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Godzinę temu, J@n napisał(a): dawno nie byłem w Tatrach i żadnej zagadki nie wkleję No to może ja Na którym szczycie zasiada ta malowniczo upozowana grupka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 9 godzin temu, J@n napisał(a): Twoja fota jest z Krywania ale dawno nie byłem w Tatrach i żadnej zagadki nie wkleję To nie Krywań 9 godzin temu, Jędrek napisał(a): grań od Świnicy i OP piękne. Tu się zgadza 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego W dniu 26.02.2026 o 08:25, Mateusz Z napisał(a): To nie Krywań no kurna to walnąłem byka a byłem pewny na 1 rzut oka. Muszę się latem przejść na ten Krywań i odnowić w pamięci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmwas Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 27 minut temu, J@n napisał(a): no kurna to walnąłem byka a byłem pewny na 1 rzut oka. Muszę się latem przejść na ten Krywań i odnowić w pamięci Krywań jest jednak faktycznie trochę podobny... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 25 minut temu, pmwas napisał(a): Krywań jest jednak faktycznie trochę podobny... Podobny w sensie widoku z niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmwas Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 3 minuty temu, Jędrek napisał(a): Podobny w sensie widoku z niego? Też bym mógł uwierzyć, że to widok z podejścia na Krywań w stronę Małego Krywania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego W dniu 25.02.2026 o 14:06, Mateusz Z napisał(a): Z jakiego szczytu zrobione zdjęcie i co na nim widać? Obstawiam że to może być widok z Hrubego Wierchu. Widać Pośredni Wierszyk, dalej Liptowskie Mury, no i jak wspomniałem wcześniej Świnica, Kozi Wierch i cała ta grań z OP. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 8 godzin temu, Jędrek napisał(a): Obstawiam że to może być widok z Hrubego Wierchu. Trafione 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano Sobota o 11:33 Udostępnij Opublikowano Sobota o 11:33 5 godzin temu, Mateusz Z napisał(a): Trafione No to jeszcze raz moja zagadka, teraz już legalnie: W dniu 26.02.2026 o 00:08, Jędrek napisał(a): Na którym szczycie zasiada ta malowniczo upozowana grupka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi