Lukas 0 Posted May 16, 2021 Share Posted May 16, 2021 witam serdecznie wszystkich forumowiczów ☺️, czy ktoś wybiera się może w połowie czerwca na Orlą Perć ? Doświadczonych oraz zaawansowanych miłośników gór chciałbym zapytać także czy w czerwcu zalegają tam jeszcze znaczne ilości śniegu ? pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Zośka 2,501 Posted May 17, 2021 Share Posted May 17, 2021 @Lukas Ja byłam w czerwcu chyba 3 lata temu i było sporo śniegu. W tym roku też się wybieram ale w lipcu bo wtedy już przeważnie jest ok. 1 Quote Link to post Share on other sites
Jędrek 264 Posted May 20, 2021 Share Posted May 20, 2021 Dnia 17.05.2021 o 00:29, Lukas napisał: witam serdecznie wszystkich forumowiczów ☺️, czy ktoś wybiera się może w połowie czerwca na Orlą Perć ? Doświadczonych oraz zaawansowanych miłośników gór chciałbym zapytać także czy w czerwcu zalegają tam jeszcze znaczne ilości śniegu ? pozdrawiam! Pytanie co to znaczy "znaczne ilości" ? Jakiś śnieg będzie z pewnością, może być np. trudno w Honoratce, bo łańcuchy bywają w czerwcu jeszcze zasypane, na podejściu z Koziej na Kozi oraz na odcinku Skrajny - Krzyżne też jest parę miejsc gdzie śnieg czasem dłużej zalega i trochę utrudnia przejście. 1 Quote Link to post Share on other sites
Łysy z północy 94 Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Lukas, byłeś już w czerwcu na Orlej Perci? Jak było? 1 Quote Link to post Share on other sites
Lukas 0 Posted July 2, 2021 Author Share Posted July 2, 2021 witam :) wyprawę przełożyłem na lipiec ? Quote Link to post Share on other sites
Łysy z północy 94 Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Więc nie musisz się już pytać o śnieg ? Teraz, od wczoraj, jest tam tylko mokro i pewnie ślisko ? 1 Quote Link to post Share on other sites
Lukas 0 Posted July 4, 2021 Author Share Posted July 4, 2021 Zgadza się, aktualnym utrudnieniem będzie woda... :) pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Łysy z północy 94 Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Powodzenia Ci życzę na szlaku, jak najmniej trudności a jak najwięcej sił i silnej woli ☺ 2 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts