martuś 356 Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 Poszukuję dobrego sklepu internetowego z fototapetami (oczywiście panoramy naszych pięknych Tatr). Zależy mi na dobrej jakości wykonania - fototapeta będzie na ścianie, na którą latem słońce świeci od rana do mniej więcej godz. 13. więc nie może szybko stracić koloru oraz żeby duży wydruk był w miarę wyraźny a nie rozjechane piksele na które nie chce się patrzeć ? . Polecacie coś ciekawego? A może sami macie i jesteście zadowoleni z jakości? Będę wdzięczna za wszystkie podpowiedzi ? Quote Link to post Share on other sites
Q'bot 1,460 Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 (edited) Fototapety to zawsze jest pixeloza ? Jeśli chcesz mieć przyzwoitą jakość, to zamów sobie odbitkę z naświetlacza - nie wydruk. Wtedy obraz wytrzyma bez utraty kontrastu i kolorów koło 7-10 lat. No chyba, że to ma być naklejone na całą ścianę - wtedy ciężko będzie znaleźć zdjęcie o zadowalającej rozdzielczości... Edited February 28, 2021 by Q'bot Quote Link to post Share on other sites
martuś 356 Posted March 3, 2021 Author Share Posted March 3, 2021 @Q'bot cała ściana odpada bo bym zbankrutowała ? Dzięki za sugestię odnośnie odbitki. Nie spotkałam się jeszcze z takim rodzajem druku ? Quote Link to post Share on other sites
artur_win87 4 Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 @martuś Fototapeta już jest? Też szukam czegoś fajnego ale w ciemnych odcieniach. Do sypialni. Quote Link to post Share on other sites
Zośka 2,505 Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 @artur_win87 do biura zamawialiśmy że strony dekoran.pl i jest ok. Mają dużo wzorów ale można też wysłać swoje zdjęcie. 1 Quote Link to post Share on other sites
martuś 356 Posted March 20, 2021 Author Share Posted March 20, 2021 Jeszcze nic konkretnego nie znalazłam. Remont planuję w okolicach maja więc mam jeszcze trochę czasu. W ostateczności zamówię duży fotoobraz ?♀️ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts