rapapacz 334 Posted February 8, 2021 Share Posted February 8, 2021 Cześć! ? W tamach projektu zaliczeniowego na studia, stworzyłam ankietę (https://survey.survicate.com/3112f32d6c18f727/) dotyczącą bezpieczeństwa w górach i systemów, które pomagają/mogłyby pomóc nam o nie zadbać. Bardzo proszę Was o udzielenie odpowiedzi na zamieszczone w niej pytania i z góry bardzo, bardzo, bardzo dziękuję za pomoc! ? Podsyłam piękny widoczek z Kopy Kondrackiej (31.10.2020) ? 5 Quote Link to post Share on other sites
Zośka 2,925 Posted February 8, 2021 Share Posted February 8, 2021 Ankieta wypełniona a widoczek piękny. Powodzenia? 1 Quote Link to post Share on other sites
Q'bot 1,599 Posted February 8, 2021 Share Posted February 8, 2021 Trudna ta ankieta była, ale wypełniłem 1 2 Quote Link to post Share on other sites
rapapacz 334 Posted February 8, 2021 Author Share Posted February 8, 2021 @Luk_ - to wszystko przeszło moje najśmielsze oczekiwania, i udało mi się od udostępnienia ankiety zebrać 100 odpowiedzi (maksymalna liczba dla darmowej wersji tego narzędzia). Bardzo Wam dziękuję! ☺️ 2 Quote Link to post Share on other sites
rapapacz 334 Posted February 8, 2021 Author Share Posted February 8, 2021 @Luk_ możesz podesłać mi e-mail na priv ? Z chęcią podzielę się wynikami, jak już je obrobię - 100 odpowiedzi na tyle opisowych pytań w ankiecie - coś pięknego! ? Quote Link to post Share on other sites
StygMat17 20 Posted March 27, 2022 Share Posted March 27, 2022 Czy jest też szansa na odpowiedzi ? Quote Link to post Share on other sites
StygMat17 20 Posted April 12, 2022 Share Posted April 12, 2022 Jako że nie chcę tworzyć kolejnego wątku o ankiecie i bezpieczeństwie podepnę się tutaj (jeśli Admini uważają to mogę odpalić kolejny wątek) Sam studiuję Turystykę i Rekreację oraz realizuję na zakończenie licencjatu "Projekt poprawy bezpieczeństwa w górach, na przykładzie polskich Tatr" zachęcam Was do wypełnienia ankiety (niestety nie jest krótka) i podzielenia się opinią na temat ankiety. MA na celu zbadanie poziomy "wiedzy i odczuciach w górach" https://forms.gle/GrbK8A5Dmi2paepm7 Z góry dzięki - jeśli uważacie że jest w porządku zachęcam aby puścić dalej w świat :) 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts