rapapacz 257 Posted February 8 Share Posted February 8 Cześć! 😊 W tamach projektu zaliczeniowego na studia, stworzyłam ankietę (https://survey.survicate.com/3112f32d6c18f727/) dotyczącą bezpieczeństwa w górach i systemów, które pomagają/mogłyby pomóc nam o nie zadbać. Bardzo proszę Was o udzielenie odpowiedzi na zamieszczone w niej pytania i z góry bardzo, bardzo, bardzo dziękuję za pomoc! 😇 Podsyłam piękny widoczek z Kopy Kondrackiej (31.10.2020) 😍 5 Quote Link to post Share on other sites
Karol Kliński 217 Posted February 8 Share Posted February 8 Ankieta wypełniona, powodzenia z projektem! 🙂 2 Quote Link to post Share on other sites
Zośka 1,749 Posted February 8 Share Posted February 8 Ankieta wypełniona a widoczek piękny. Powodzenia🙂 1 Quote Link to post Share on other sites
Q'bot 1,186 Posted February 8 Share Posted February 8 Trudna ta ankieta była, ale wypełniłem 1 2 Quote Link to post Share on other sites
Luk_ 1,782 Posted February 8 Share Posted February 8 Chciałbym pomóc @rapapacz, ale niestety wyświetla mi się taki o to komunikat 😕 Quote Link to post Share on other sites
rapapacz 257 Posted February 8 Author Share Posted February 8 @Luk_ - to wszystko przeszło moje najśmielsze oczekiwania, i udało mi się od udostępnienia ankiety zebrać 100 odpowiedzi (maksymalna liczba dla darmowej wersji tego narzędzia). Bardzo Wam dziękuję! ☺️ 3 Quote Link to post Share on other sites
Luk_ 1,782 Posted February 8 Share Posted February 8 (edited) To jak skończysz projekt i wyjdą Ci jakieś ciekawe wnioski to wrzuć je tutaj, z chęcią dowiem się czegoś nowego 🙂 Edited February 8 by Luk_ 1 Quote Link to post Share on other sites
rapapacz 257 Posted February 8 Author Share Posted February 8 @Luk_ możesz podesłać mi e-mail na priv 😉 Z chęcią podzielę się wynikami, jak już je obrobię - 100 odpowiedzi na tyle opisowych pytań w ankiecie - coś pięknego! 🥰 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts