Mnich Admin Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca Przed chwilą, vatra napisał: I jeszcze taka perełka Ciemnosmreczyńska Siklawa w Dolinie o tej samej nazwie Ależ tam pięknie. I łańcuchów nie ma @barbie609 moder, co Ty na to, żebyśmy się tam wybrali, jak kolejny raz przyjadę do NT? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 30 Czerwca Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca Ponieważ na zewnątrz panuje niemiłosierny upał więc podreptałem sobie nas wodospadzik celem ochłodzenia się. Faktycznie - nad potokiem Lubońskim było kilka stopni mniej niż z dala od wody. Niski, ale dość urokliwy wodospadzik pod Luboniem Wielkim, no i na dodatek łatwo dostępny spacerową drogą 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 3 Lipca Udostępnij Opublikowano 3 Lipca Wodospad przy żółtym szlaku ze schroniska Szarotka do Tatrzańskiej Kotliny 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 3 Lipca Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 37 minut temu, vatra napisał: Szarotka do Tatrzańskiej Kotliny widzę ,że dotarliście tam .Cieszę się ,robiliście kółko? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 3 Lipca Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 21 minut temu, barbie609 moder napisał: widzę ,że dotarliście tam .Cieszę się ,robiliście kółko? Tak, podchodziliśmy zielonym i żółtym powrót, super klimatyczne miejsce właśnie zabieram się do pisania relacji 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 23 Lipca Udostępnij Opublikowano 23 Lipca (edytowane) Żółty szlak z Tatrzańskiej Leśnej do Wodospadów Zimnej Wody. Jest naprawdę bardzo ładny polecam wszystkim którzy nie boją się misiów Edytowane 23 Lipca przez vatra 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 23 Lipca Udostępnij Opublikowano 23 Lipca Byłam i misia nie widziałam. A szlak o wiele ładniejszy i spokojniejszy niż klasyczne wejście przez Hrebienok 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 23 Lipca Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2 minuty temu, Fibi napisał: Byłam i misia nie widziałam. A szlak o wiele ładniejszy i spokojniejszy niż klasyczne wejście przez Hrebienok No właśnie o to chodzi że jest pusto i bardzo ładnie a misie oswojone 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 23 Lipca Udostępnij Opublikowano 23 Lipca Ładna trada, też mi się podobała 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 17 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia Przy okazji wizyty w Dolinie Koprowej zajrzałem sobie do Wielkiej Encyklopedii Tatrzańskiej Paryskich i tam stoi napisane, że to Pośrednia Niewcyrska Siklawa nosi nazwę Kmietov Vodopad, a tymczasem tabliczka z taką informacją znajduje się przy Niżnej, do której jako jedynej z trzech można legalnie dotrzeć szlakiem Wg, państwa Paryskich Niżna nazywana jest też Małym Wodospadem. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 25 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia Frankovský vodopád - wodospad na Frankovskim Potoku, przy ścieżce rowerowej z Kacwina do Wielkiej Frankovej na Spiszu. Inna nazwa tego miejsca to - Konská baňa. Wodospadzik, mimo że znajduje się tuż obok ścieżki, to jest dość trudny do znalezienia, prowadzi do niego słabo widoczna ścieżynka przez pokrzywy i zarośla, zaczynająca się kilka metrów przed przydrożną, zaniedbaną kapliczką. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 25 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia Jeszcze jeden wodospad na tym samym potoku , chociaż po naszej stronie nazywa się już inaczej ( Kacwinianka), tym razem dokładnie na granicy polsko - słowackiej. Wodospad pod Upłazem. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi