mateuszbuda Opublikowano Poniedziałek o 16:40 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 16:40 Hej wszystkim! Mam mały problem z moim plecakiem Lowe Alpine. Plecak dzielnie mi służy i poza jedną rzeczą jest w naprawdę dobrym stanie, więc szkoda mi go spisywać na straty. Niestety ostatnio zauważyłem, że boczna siateczka (ta na bidon/butelkę) zaczyna odmawiać posłuszeństwa. Jak widać na zdjęciu, jeszcze się trzyma, ale to pewnie kwestia czasu i kilku wyjść w teren, zanim prucie pójdzie dalej. Czy macie jakieś sprawdzone patenty na naprawę takiej siatki? A może znacie kogoś (kaletnika albo serwis outdoorowy), kto ogarnia takie tematy i nie zrobi z tego "prowizorki"? Bardzo nie chciałbym go wyrzucać przez jeden detal, bo system nośny i reszta materiału są wciąż super. Jestem z Krakowa Z góry dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi