wjesna Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca Hrebionok zasługuje na swoje oddzielne miejsce Nie wiem gdzie to umieścić to niech będzie tutaj. Tatrzańska Świątynia Lodowa na Hrebienoku w tym roku przedstawia Bazylikę na Lateranie. Inne rzeźby są w drugim namiocie. Podeszliśmy od Tatrzańskiej Leśnej do wodospadów, na Hrebienok kółeczkiem obok Reinerowej Chaty. Szlak do wodospadów oblodzony,ale za to cichy i spokojny. U góry tłok. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca Godzinę temu, wjesna napisał(a): Tatrzańska Świątynia Lodowa na Hrebienoku dawno nie byliśmy , a miejsce piękne .Raz że Świątynia to jeszcze Rainerowa , czysta historia, my mieliśmy Notre-Dame i w drugim pojedyncze rzeźby a tam w ogóle to było super 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 16 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca Ja wybierałam się i wybrać nie mogłam, aż do teraz. Zrobiło na mnie wrażenie, mają ludzie talent. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca 33 minuty temu, wjesna napisał(a): Zrobiło na mnie wrażenie, mają ludzie talent. Miejsca jest naprawdę fajne. Niektórzy nazywają Hrebionok słowacką Gubałowką, moim zdaniem jedynym podobieństwem jest obecnośc kolejki. W odróżnieniu od Gubałówki jest tu gdzie iść , w sumie dwa kroki i już dookoła są wspaniałe szczyty , a i schronisk dostatek. Moim zdaniem porównanie jest dla Hrebienioka krzywdzące. bo czyż z Gubałówki prowadzą tak klimatyczne szlaki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 16 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca Na Gubałówce jeszcze nie byłam, zatem nue mam porównania. Na Hrebienoku to Wy mieliście zimę, zatem.snieg wszystko przykrył i bylo ładnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca 27 minut temu, wjesna napisał(a): o Wy mieliście zimę, to był luty 2020r 28 minut temu, wjesna napisał(a): Na Gubałówce jeszcze nie byłam w sumie niewiele tracisz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi