Braciak Opublikowano 17 Lutego Udostępnij Opublikowano 17 Lutego (edytowane) Cześć, Mam buty lowa ticam 2 GTX oraz raki półautomatyczne petzl vasak. Miałem kupować specjalne buty pod takie raki jednak zauważyłem, że w tych butach jest rant tylni tylko że płytki, ale do którego dźwignia się zapina. Orientujecie się czy te buty mogą być kompatybilne z takimi rakami? Dodam, że te buty mają sztywność podeszwy B2. Poniżej przykładowe linki do tego sprzętu: https://8a.pl/buty-trekkingowe-lowa-ticam-ii-gtx-mango?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=[P][8a.pl](Pmax)[CSS AC] (All) [FO} (1)&utm_id=23009323088&gad_source=1&gad_campaignid=23013318946&gbraid=0AAAAAD-1BsqyHFucaRKq6KipYJ6nKFgNM&gclid=CjwKCAiAwNDMBhBfEiwAd7ti1CUCV2pE1x7Ui3iewGLgmSn741q16-KhwITNn5dpY6yNuyA0qLseDxoCQtcQAvD_BwE https://www.bergfreunde.eu/petzl-vasak-crampons/?aid=b293553e40dbc3db7651049982cc2de3&pid=10004&wt_mc=eu.pla.google_eu.18005392776..&wt_cc1=&gad_source=1&gad_campaignid=17347325675&gbraid=0AAAAADLAiBQipWn8IPXSghNz7m11nTPl1&gclid=CjwKCAiAwNDMBhBfEiwAd7ti1G1w8qY1QPnGjmTbP9FFTP9Qg66xcubybafL0IAKUmgO2Q_QVRFtsxoCFsUQAvD_BwE Edytowane 17 Lutego przez Braciak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Jak na moje ślepia, ten rant nie jest zaczepem do raków - więc albo musisz kupić paskowe, albo inne buty. Choć sens istnienia półautomatycznych raków był dla mnie zawsze zagadką... Coś jak półautomatyczna skrzynia biegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 24 minuty temu, Q'bot napisał(a): Coś jak półautomatyczna skrzynia biegów e to akurat ma sens , byłem szkolony na takim pojeździe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezimienny2007 Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego W opisie tych butów na 8a nawet jest że do raczków turystycznych. Tam widać że nie ma z tyłu Insertu na raki półautomatyczne więc jedynie raki koszykowe by tam mógł założyć na ten but. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi