Jędrek Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Za oknem zima trzyma, jakby chciała w moim regionie nadrobić zaległości z kilkunastu lat. A podobno to jeszcze nie koniec. To ja już wolę taki upalny dzień, nawet jeśli zabrakło mi wody i herbaty, ale w zamian za to kanapki, czekolady i batony stały się półpłynne 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 8 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Upał coraz większy, słoneczko praży, lasu za wiele po drodze nie ma. Nieliczne samoloty sterowane przez Wiadome Siły rozpylają co prawda słynne Chemtrajlsy, ale to kropla w błękitnym morzu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 8 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Widoki oczywiście rekompensują niedogodności, docieram do zakrętu doliny i zalegam w trawie na dwie godzinki próbując uniknąć poparzeń słonecznych. Tymczasem nawet samoloty już odpuściły rozpylanie Na wieczór mam pewne plany więc trzeba się w miarę wcześnie skierować z powrotem. A dolina długa... Udaje się jednak dotrzeć na parking przed zmierzchem. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego echhh Jaworowa , pusta i dzika , sama przyjemność 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 8 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 1 godzinę temu, barbie609 moder napisał(a): echhh Jaworowa , pusta i dzika , sama przyjemność Spotkałem parę osób przez cały dzień, w tym jednego, jak sam się wyraził "polującego na małe ptaszki wielką armatą", czyli fotografa przyrody. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego @Jędrek 37 minut temu, Jędrek napisał(a): Spotkałem parę osób przez cały dzień Miałeś jakby luksusowo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 8 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 13 minut temu, wjesna napisał(a): @Jędrek Miałeś jakby luksusowo. W pewnym sensie ... Ale ja lubię spotykać ludzi na szlaku. Pewnie że nie od razu tysiące, ale fajnie zamienić z kimś parę słów co jakiś czas. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanka natury, fanka gór Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 3 godziny temu, Jędrek napisał(a): W pewnym sensie ... Ale ja lubię spotykać ludzi na szlaku. Pewnie że nie od razu tysiące, ale fajnie zamienić z kimś parę słów co jakiś czas. Serio? Ja uwielbiam jak są puchy. No chyba, że to oznacza zgubienie szlaku, bo i tak bywa, to wtedy nie lubię. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 23 godziny temu, Jędrek napisał(a): W pewnym sensie ... Ale ja lubię spotykać ludzi na szlaku. Pewnie że nie od razu tysiące, ale fajnie zamienić z kimś parę słów co jakiś czas. Tak, fajnie. I wtedy ja to nazywam pusty szkak, gdy aż chcesz kogoś spotkać, a kiedy to się zdarzy, to jest czymś naturalnym nawiązanie wówczas krótkiej rozmowy 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 10 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego W dniu 9.02.2026 o 17:30, wjesna napisał(a): Tak, fajnie. I wtedy ja to nazywam pusty szkak, gdy aż chcesz kogoś spotkać, a kiedy to się zdarzy, to jest czymś naturalnym nawiązanie wówczas krótkiej rozmowy Otóż to 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi