Mateusz Z Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Miałem okazję wybrać się zimową porą na Kozi Kamień (1255m) i z czystym sumieniem stwierdzam iż panorama na Tatry jest jedna z najlepszych jakie dane mi było oglądać. Wejście było od doliny Lopusej, szlak krótki, spacerowy i na prawdę niewiele ludzi tam wędruje (latem również odwiedziłem ten szczyt i spotkałem może 2 osoby). Idealnie, żeby spędzić popołudnie na łonie natury 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 24 minuty temu, Mateusz Z napisał(a): Kozi Kamień kiedyś mocno się zastanawiałem nad Kozimi Grzbietami , dałeś dodatkową motywację. Fajne miejsce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 31 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 23 minuty temu, barbie609 moder napisał(a): kiedyś mocno się zastanawiałem nad Kozimi Grzbietami , dałeś dodatkową motywację. Fajne miejsce. I czemu Ci się nie do tej pory nie udało tam zawędrować? Nie było okazji? Przy szlaku na Kozi jest darmowy parking, zimą dużo narciarzy (stoki itp.). Polecam też w okolicy Pańską Hole w Niżnych, również widoki petarda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 8 minut temu, Mateusz Z napisał(a): I czemu Ci się nie do tej pory nie udało tam zawędrować? jakoś się nie złożyło , więcej bywaliśmy po zachodniej stronie , trzeba się będzie wybrać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 3 godziny temu, Mateusz Z napisał(a): panorama na Tatry jest jedna z najlepszych Fakt, całkiem, całkiem. Fajna opcja na jakiś luźniejszy dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 1 Lutego Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 9 godzin temu, Jędrek napisał(a): Fajna opcja na jakiś luźniejszy dzień to już dwa poza tatrzańskie przed Tobą bo Prosecne też się spodobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi