GórnyKadr Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia (edytowane) Zeszłoroczne wejście na Kozi Wierch z Zawratu w warunkach zimowych. Miała być cała Orla Perć, ale śnieg z każdą godziną był coraz gorszy i skończyło się na najwyższym szczycie w Polsce, który leży w całości na naszym terenie. Edytowane 19 Stycznia przez GórnyKadr 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmwas Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Od samego patrzenia mam zawroty głowy Tzn byłem tam latem i było super, ale na tym śniegu i lodzie... Nie te mięśnie i nie ta masa Ale w sumie jest we mnie jakaś cząstka, która zazdrości takich przeżyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GórnyKadr Opublikowano 19 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Teraz, pmwas napisał(a): Od samego patrzenia mam zawroty głowy Tzn byłem tam latem i było super, ale na tym śniegu i lodzie... Nie te mięśnie i nie ta masa Ale w sumie jest we mnie jakaś cząstka, która zazdrości takich przeżyć. Zima wydaje się straszna, ale tamtego dnia warunki były bardzo dobre, aby przejść chociaż ten fragment Perci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmwas Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 1 minutę temu, GórnyKadr napisał(a): Zima wydaje się straszna, ale tamtego dnia warunki były bardzo dobre, aby przejść chociaż ten fragment Perci Tzn ja byłem w deszczu po drugiej stronie Koziego - zlebem Kulczyńskiego do góry i w dół spod Granatów, ale specjalnie wybrałem trasę, żeby w tych warunkach trudności były na wejściu. Plus? Brak ludzi. To największy plus wyboru trudniejszej pogody w Tatrach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 21 Stycznia Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Na filmikach zwykle wszystko wygląda bardziej stromo, dramatycznie itp. A tak w ogóle to witamy kolejnego nowego użytkownika forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanka natury, fanka gór Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia A więc i ja ulegnę pokusie i wrzucę coś. Z tych bardziej malowniczych: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 6 minut temu, Fanka natury, fanka gór napisał(a): i wrzucę coś. i bardzo dobrze , czekamy na więcej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi