Olekk Opublikowano 21 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2025 (edytowane) Witajcie, Mam buty AKU Camana Fitzroy GTX 43 i kupiłem raki koszykowe CLIMBING TECHNOLOGY Nuptse Evo Classic 36-47. Mimo że wg rozmiaru raki powinny miec zapas, to buty nie mieszczą się w rakach. Jak się włoży tył, to z przodu but nie leży na metalu, tylko na tych bocznych "plastikach". Jakby łącznik albo całe raki były dłuższe, to dopiero but by się "położył" cały. Teraz pytanie: jak to możliwe, że but 43 się nie mieści w rakach 47? Nie widzę już większych rozmiarów tych raków. A może to ma tak być? Pozdrawiam! Edytowane 21 Grudnia 2025 przez Olekk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 21 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2025 Na pewno dobrze rozszerzyłeś łącznikiem? Nie ma już żadnego zapasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olekk Opublikowano 21 Grudnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2025 Nie, nie ma. Ten łącznik w ogóle jest zaskakująco krótki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 21 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2025 11 godzin temu, Olekk napisał(a): tylko na tych bocznych "plastikach" na jakich plastikach ? postaw buty w raki i zrób zdjęcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 21 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2025 16 godzin temu, Olekk napisał(a): Witajcie, Mam buty AKU Camana Fitzroy GTX 43 i kupiłem raki koszykowe CLIMBING TECHNOLOGY Nuptse Evo Classic 36-47. Mimo że wg rozmiaru raki powinny miec zapas, to buty nie mieszczą się w rakach. Jak się włoży tył, to z przodu but nie leży na metalu, tylko na tych bocznych "plastikach". Jakby łącznik albo całe raki były dłuższe, to dopiero but by się "położył" cały. Teraz pytanie: jak to możliwe, że but 43 się nie mieści w rakach 47? Nie widzę już większych rozmiarów tych raków. A może to ma tak być? Pozdrawiam! Przede wszystkim zrób kilka zdjęć i wrzuć tutaj, to ułatwi dyskusję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi