Jędrek Opublikowano 6 Października Udostępnij Opublikowano 6 Października (edytowane) Tego dnia miałem już być w Gdańsku, ale grzech byłoby z takiej pogody nie skorzystać, tym bardziej że prognozy na kolejne dni były coraz słabsze. Ludzi wszędzie pełno, ubezpieczenie słowackie skończyło się wczoraj, więc jadę tam gdzie tłumy powinny być nieco mniejsze. To dokąd teraz? Tutaj? Nieee, tutaj byłem parę razy ostatnio. Tam? Tam będzie tłumek. No to może tu? O, tu nie byłem z 5 lat, dobry pomysł. Edytowane 6 Października przez Jędrek 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 6 Października Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października (edytowane) No to chodźmy. Ludzi trochę, choć bez przesady, akurat jest z kim zamienić parę słów co jakiś czas. Idzie się całkiem przyjemnie, wiatr coraz większy, ale ja lubię gdy wieje. Temperatura też dość przyjemna, na podejściu krótki rękaw jest w sam raz. Kiedy ostatnio, parę lat temu, próbowałem tędy wchodzić, był przymrozek i tak ślisko że po drugim upadku odpuściłem i poszedłem gdzie indziej. Teraz jest generalnie sucho, w paru miejscach trochę błotka, ale do ominięcia. Edytowane 6 Października przez Jędrek 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 8 Października Udostępnij Opublikowano 8 Października @Jędrek fajna relacja Widzę tu jakiś nowy trend na Tatromaniaku się pojawił relacja w stylu "zgadnij co to za miejsce" 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 8 Października Udostępnij Opublikowano 8 Października 3 godziny temu, vatra napisał(a): "zgadnij co to za miejsce" prawdziwy Tatromaniak wie i nie musi zgadywać 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 8 Października Udostępnij Opublikowano 8 Października Godzinę temu, J@n napisał(a): prawdziwy Tatromaniak dobrze ,że nie mam aspiracji do prawdziwości 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 8 Października Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 4 godziny temu, J@n napisał(a): prawdziwy Tatromaniak wie i nie musi zgadywać Ale od urodzenia raczej tej wiedzy nie miał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 13 Października Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października (edytowane) Cd. z przyczyn technicznych nastąpi w przyszłym tygodniu Edytowane 13 Października przez Jędrek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 14 Października Udostępnij Opublikowano 14 Października 20 godzin temu, Jędrek napisał(a): Cd. z przyczyn technicznych nastąpi w przyszłym tygodniu Czekamy z niecierpliwością 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 25 Października Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października Przeszkody techniczne pokonane, można ruszyć dalej. Na grani co prawda wiaterek chce czapkę z głowy zerwać, ale wciąż jest bardzo przyjemnie. I tak powoli, rozglądając się na wszystkie strony, z tzw. mieszanymi uczuciami - bo co z tego że tak pięknie, skoro jutro już nieodwołalnie trzeba będzie ruszyć na północ - docieram na szczyt. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 25 Października Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października Na szczycie wieje jeszcze mocniej, więc szybko robię kilka fotek, po czym chowam się za granią i krzakiem kosówki, by zaznać co nieco dolce far niente przed jutrzejszym powrotem do tzw. prozy życia. Zażywam nawet krótkiej drzemki, z której budzi mnie ... łopot wyluzowanych na wietrze żagli . Z niedowierzaniem podnoszę głowę by zlokalizować źródło tych niezbyt tu pasujących dźwięków. Okazało się że to pewien gość w czymś w rodzaju ortalionu z lat 90-tych, tyle że o kilka rozmiarów za dużym. Niestety, wiatr poniósł go dalej tak szybko że nawet nie zdążyłem fotki strzelić. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi