sickboy777 Opublikowano 2 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2025 Mały Lodowy Szczyt (słow. Široká veža) 2465 m n.p.m. Podejście od Czerwonej Ławki. Mały Lodowy z perspektywy podejścia na Czerwoną Ławkę Na grani Sławkowski Lodowa Kopa Baranie Rogi i Durne Szczyty Jaworowy Mur Pośrednia Grań Baranie Rogi, Durne Szczyty i Łomnica Durne Szczyty, Łomnica i Pośrednia Grań 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 6 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2025 (edytowane) W dniu 2.10.2025 o 20:03, sickboy777 napisał(a): Pośrednia Grań Nazwa niepozorna, a szczyt bardzo ładny. Ciekawostka, parę km od mojego domu jest rondo Andrzeja Marciniaka, który urodził się w Kolbudach, był jedynym uratowanym z pamiętnej lawiny pod Everestem, a 20 lat później właśnie na Pośredniej Grani zginął. Edytowane 6 Października 2025 przez Jędrek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sickboy777 Opublikowano 7 Października 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2025 Ooo, Kolbudy moje rewiry a nie znałem tej historii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi