bebebber Opublikowano 17 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2025 Trochę się boję, że ktoś w tłumie po prostu potnie mi plecak i wyciągnie rzeczy. Są modele, które faktycznie to powstrzymują? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 17 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2025 22 minuty temu, bebebber napisał(a): Trochę się boję, że ktoś w tłumie po prostu potnie mi plecak i wyciągnie rzeczy. Są modele, które faktycznie to powstrzymują? może coś takiego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
holdigreti Opublikowano 17 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2025 (edytowane) Tak, są plecaki, które mają wbudowaną siatkę stalową w materiałach, przez co nie da się ich łatwo przeciąć nożem czy żyletką. To właśnie chroni przed tym typem kradzieży, który często zdarza się w zatłoczonych miejscach. Do tego dochodzą zamki z blokadami, które trzeba otworzyć w określony sposób, więc złodziej nie poradzi sobie w sekundę. W niektórych modelach są też wzmocnione szelki, żeby nie dało się ich przeciąć i wyrwać plecaka z ramienia. To wszystko daje dużo większe bezpieczeństwo niż zwykły plecak. Oczywiście żaden system nie jest w 100% niezawodny, ale takie zabezpieczenia naprawdę utrudniają życie kieszonkowcom. Jeśli chcesz zobaczyć konkretne modele, to zerknij na https://www.niedajsieokrasc.pl/plecaki-antykradziezowe Edytowane 29 Grudnia 2025 przez holdigreti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 17 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2025 4 godziny temu, bebebber napisał(a): Trochę się boję, że ktoś w tłumie po prostu potnie mi plecak i wyciągnie rzeczy. Są modele, które faktycznie to powstrzymują? Można po prostu wyglądać biednie, nikt się nie skusi. Jakiś złachany plecak z demobilu, poplamiony i połatany, będzie najlepszą ochroną. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 18 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2025 W dniu 17.09.2025 o 15:57, Jędrek napisał(a): nikt się nie skusi. ciekawe - pytający i odpowiadacz zarejestrował się tym samym czasie teraz czekamy na link do sprzedawcy tego wspaniałego plecaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 18 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2025 @J@n zwróciłem na to uwagę, jak na razie IP są różne , ale dostawca netu ten sam , czekam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi