Tim Opublikowano 15 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2025 Pogoda ma być dobra. Ktoś chce też pójść? Wymagana kondycja i obycie ze szlakami trudniejszymi :-). Start z Tatrianskiej Polianki po śniadaniu - 8:15. Taki plan przynajmniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 29 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2025 W dniu 15.09.2025 o 23:47, Tim napisał(a): Taki plan przynajmniej. Udało się wykonać plan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sickboy777 Opublikowano 30 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2025 No właśnie, byłeś? Szkoda, że dopiero teraz odczytałem, bo miałem właśnie 20.09 Zadniego w planach drogą Tatarki. Ostatecznie jednak wybrałem Litworowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi