Marek1977 Opublikowano 3 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2025 W końcu utrafiłem pogodę bo już byłem zły, że przejechałem się do Zakopanego żeby pojechać tylko na wycieczkę do Budapesztu z teściową 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmwas Opublikowano 3 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2025 Budapeszt piękny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 3 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2025 7 godzin temu, pmwas napisał(a): Budapeszt piękny Ale Orla Perć piękniejsza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 3 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2025 7 godzin temu, Marek1977 napisał(a): na wycieczkę do Budapesztu z teściową A na Orlą Perć teściową też zabrałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 3 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2025 2 minuty temu, Jędrek napisał(a): A na Orlą Perć teściową też zabrałeś? Teściową to się nad morze zabiera 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmwas Opublikowano 3 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2025 8 minut temu, Jędrek napisał(a): Ale Orla Perć piękniejsza Trudno porównać góry z miastem. Ale w oba te miejsca chętnie wrócę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 3 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2025 8 godzin temu, Marek1977 napisał(a): pogodę Cieszymy się, że masz ładny kask 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1977 Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2025 19 godzin temu, jaaga76 napisał(a): Cieszymy się, że masz ładny kask Torbę też mam ładną 1 1 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2025 10 minut temu, Marek1977 napisał(a): Torbę też mam ładną stylowo nie powiem , chociaż w tym miejscu może bardziej pasowała by Żabka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi