pszejna Opublikowano 1 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia Witam was! Przymierzam się do kupna butów trekkingowych mid gore-tex, ale jeszcze takich butów nie nosiłem i mam dylemat czy są odpowiednie. Mam długość stopy 30,5cm, Przymierzałem m.in. Salomon X Ultra 360 roz. 48 i 49 1/3 Ale niepokoi mnie ucisk na łuku stopy. Czy to normalne w takich butach, że but dość mocno uciska tą część? W rozmiarze 49 1/3 mniej, w 48 więcej. But dobrze dopasowany, luz w palcach. Nie testowałem jeszcze innych wkładek, ale wydaje mi się, że to profil buta jest i nie jestem pewien czy zmiana wkładki tu coś da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 1 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 5 godzin temu, pszejna napisał(a): kupna butów trekkingowych mid Buty muszą być wygodne. Jak coś nie pasuje, to szukaj dalej. Czasami warto inna parę przymierzyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 2 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia Jak coś nie pasuje kiedy przymierzasz to nie kupuj bo tego "nie rozchodzisz". Lepiej przymierzyć 10 par i znaleźć takie buty w których wszystko jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi