Wit Ryglicki Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja Czy ktoś korzystał już z opłaty poprzez kody QR? Z bardzo lakonicznego komunikatu wynika, że na parkingach TANAP jest to już jedyny dostępny sposób płatności (a chodzi mi o Tri Studnicky), gotówka już ponoć nie wchodzi w grę. I że instrukcja postępowania jest na parkingu, przy kodzie QR, który trzeba zeskanować. Jak to się "fizycznie"odbywa? Czy trzeba mieć zainstalowaną jakąś aplikację? Proszę o poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja Witamy serdecznie . Możesz zapłacić przez stronę internetową :https://qrpark.me/transport-detail Ostatnio tak płaciłem za góry parking przy Dolinie Kwaczańskiej , działa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja Szczerze mówiąc wk... mnie to. Wolałem czasy gdy byli parkingowi, lubię kontakt z człowiekiem, a nie z automatem czy aplikacją. Ale co zrobić... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja 33 minuty temu, Jędrek napisał(a): Szczerze mówiąc wk... mnie to. ja też wolę człowieka ,ale chyba pozostaje nam się przystosować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wit Ryglicki Opublikowano 28 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 3 godziny temu, barbie609 moder napisał(a): Witamy serdecznie . Możesz zapłacić przez stronę internetową :https://qrpark.me/transport-detail Ostatnio tak płaciłem za góry parking przy Dolinie Kwaczańskiej , działa. Dzięki, spróbuję w ten sposób. A jak coś będzie nie tak to będę eksperymentował "na żywca". Opowiem jak było, kiedy wrócę po 20 czerwca. A na marginesie, pewnie już doskonale wiecie, że zgodnie ze zmienionym w listopadzie regulaminem TANAP otwarcie szlaków od bieżącego roku będzie od 1 czerwca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja 11 minut temu, Wit Ryglicki napisał(a): A jak coś będzie nie tak kiedyś w Prosieku nie wiedziałem ,że trzeba zapłacić i mi wsadzili bilecik. Napisałem maila do urzędu w Prosieku/oni są adminstratorem tego parkingu/ , bardzo miła Pani podała mi numer konta i zrobiłem im przelew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wit Ryglicki Opublikowano 28 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 3 godziny temu, barbie609 moder napisał(a): Witamy serdecznie . Możesz zapłacić przez stronę internetową :https://qrpark.me/transport-detail Ostatnio tak płaciłem za góry parking przy Dolinie Kwaczańskiej , działa. Aktualizacja. Dziwna sprawa, ale na stronie qrpark jako parking w ich administracji jest wskazany ten przy hotelu Tri Studnicky. A ten przy rozejściu szlaków pozostaje nadal oznaczony jako płatny ale nie "ich". Może tutaj jednak jest inny właściciel i parkingowy po staremu pobiera opłaty? Napiszę, co ustaliłem na miejscu. Raz jeszcze dzięki za info - przyda się jak nie tutaj to na innym parkingu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja 34 minuty temu, Wit Ryglicki napisał(a): Może tutaj jednak jest inny właściciel i parkingowy po staremu pobiera opłaty? Napiszę, co ustaliłem na miejscu. Raz jeszcze dzięki za info - przyda się jak nie tutaj to na innym parkingu może być automat , z takimi też się spotykałem. Nie zapomnij karty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja 1 godzinę temu, Wit Ryglicki napisał(a): Napiszę, co ustaliłem na miejscu Ok, czekamy na info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi