rafal07220 Opublikowano 24 Maja Udostępnij Opublikowano 24 Maja Witam wszystkich serdecznie! Chciałbym zapytać, czy ktoś z Was używał lonży Salewa Ergo Tex i ma opinię na jej temat? Zastanawiam się nad zakupem i byłbym wdzięczny za wszelkie informacje: jak wypada na tle innych modeli, np. Petzl, Edelrid, Black Diamond? Czy jest warta swojej ceny i sprawdza się w praktyce (komfort, karabinki, rotator itp.)? Z góry bardzo dziękuję za pomoc i pozdrawiam! Rafal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 24 Maja Udostępnij Opublikowano 24 Maja jak cena Tobie pasuje to bierz ps. jakie plany górskie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal07220 Opublikowano 24 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 15 minut temu, J@n napisał(a): jak cena Tobie pasuje to bierz ps. jakie plany górskie? Używałeś może tej loży? Zależy mi na kinretnej opinii Cena jest ok Dzięki Szwajcaria.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja W dniu 24.05.2025 o 13:06, rafal07220 napisał(a): ak wypada na tle innych modeli, np. Petzl, Edelrid, Black Diamond? ciekaw jestem czy znajdzie się użytkownik, który jednocześnie używa tych wszystkich modeli ? Lonża jest OK- karabinki się otwierają, mam podobną z tej samej firmy ale już dobre 7 lat więc pewnie to jest nowszy model. czy działa to nie powiem bo jeszcze nigdy na Ferracie nie odpadłem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja 8 godzin temu, J@n napisał(a): czy działa to nie powiem bo jeszcze nigdy na Ferracie nie odpadłem Raz czy dwa mógłbyś się jednak poświęcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi