pander Opublikowano Sobota o 16:57 Udostępnij Opublikowano Sobota o 16:57 Cześć, za nieco ponad tydzień wybieram się w Bieszczady. Potrzebuję spodni (męskich), bo nie mam żadnych turystycznych. W górach bywam sporadycznie, więc nie potrzebuję spodni z górnej półki, raczej coś stosunkowo budżetowego, ale żeby dało się to nosić komfortowo. Najlepszy chyba będzie jakiś softshell, bez żadnej membrany? Chyba, że bazując na doświadczeniu macie inne rekomendacje. Będę wdzięczny za jakieś konkretne przykłady (linki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano Sobota o 18:51 Udostępnij Opublikowano Sobota o 18:51 1 godzinę temu, pander napisał(a): Najlepszy chyba będzie jakiś softshell, bez żadnej membrany? Czy Ty się chcesz ugotować żywcem? Idź do decathlonu na dział turystyczny i kup sobie normalne spodnie , np takie :https://www.decathlon.pl/p/spodnie-turystyczne-meskie-quechua-mh150-2w1/_/R-p-332373 zapewniam Cię ,że będą dobre i w Bieszczady i w Izery . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano Sobota o 19:39 Udostępnij Opublikowano Sobota o 19:39 2 godziny temu, pander napisał(a): rekomendacje https://www.intersport.pl/spodnie-trekkingowe-meskie-viking-summit-warm-2-0-900258237-960290.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&gad_source=1&gad_campaignid=21111219759&gbraid=0AAAAAD1jKQokM2ZHVNzXR2o1FE-4FpRQv&gclid=Cj0KCQjw8vvABhCcARIsAOCfwwqA6cO1YoqCXwVfJcwJcuWE27wF8hRcQjrfJ8nVfXKDC-82K2LfK-EaAqIUEALw_wcB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pander Opublikowano Sobota o 20:59 Autor Udostępnij Opublikowano Sobota o 20:59 2 godziny temu, barbie609 moder napisał(a): Czy Ty się chcesz ugotować żywcem? Idź do decathlonu na dział turystyczny i kup sobie normalne spodnie , np takie :https://www.decathlon.pl/p/spodnie-turystyczne-meskie-quechua-mh150-2w1/_/R-p-332373 zapewniam Cię ,że będą dobre i w Bieszczady i w Izery . a to softshelle takie ciepłe? The quechuy generalnei spoko się prezentują i cena fajna, ale kiedyś miałem takie odpinane spodnie i wkurzał mnie ten zamek - dotykał bezpośrednio skory. Tu też tak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano Sobota o 21:34 Udostępnij Opublikowano Sobota o 21:34 34 minuty temu, pander napisał(a): softshelle takie ciepłe Nie. To turystyczne spodnie. Zwykle jeśli takich używamy to dorzucamy bieliznę termo i jest spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pander Opublikowano Sobota o 23:24 Autor Udostępnij Opublikowano Sobota o 23:24 1 godzinę temu, jaaga76 napisał(a): Nie. To turystyczne spodnie. Zwykle jeśli takich używamy to dorzucamy bieliznę termo i jest spoko. w sensie pytam czy softshelle są takie ciepłe, że moderator zapytał czy chce się ugotować żywcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano Niedziela o 06:18 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 06:18 6 godzin temu, pander napisał(a): są takie ciepłe, nosiłeś kiedyś jakiś softschell? Taka kurtka jest dobra na marsz w zimie a i to nie dla każdego. Tego typu spodnie w ciepłej porze roku będą zdecydowanie za ciepłe. Zresztą ogólnie to według mnie spodnie na naprawdę ciężkie warunki. 9 godzin temu, pander napisał(a): ale kiedyś miałem takie odpinane spodnie i wkurzał mnie ten zamek - dotykał bezpośrednio skory. Tu też tak jest? pewnie też go będziesz czuł.To kup sobie nie odpinane ,ale wtedy pasuje mieć dwie pary , krótkie na sobie a długie w plecaku lub na odwrót. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano Niedziela o 06:24 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 06:24 10 godzin temu, jaaga76 napisał(a): https://www.intersport.pl/spodnie-trekkingowe-meskie-viking-summit-warm-2-0-900258237-960290.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&gad_source=1&gad_campaignid=21111219759&gbraid=0AAAAAD1jKQokM2ZHVNzXR2o1FE-4FpRQv&gclid=Cj0KCQjw8vvABhCcARIsAOCfwwqA6cO1YoqCXwVfJcwJcuWE27wF8hRcQjrfJ8nVfXKDC-82K2LfK-EaAqIUEALw_wcB "zimowe spodnie softshell" Nie za ostro jak na Bieszczady w drugiej połowie maja? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano Niedziela o 06:45 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 06:45 6 minut temu, barbie609 moder napisał(a): pasuje mieć dwie pary Jako że zwykle chodzę w Tatry w okresie późny maj - wczesny październik to generalnie zawsze noszę tylko krótkie spodnie. Ale gdy pogoda zapowiada się niepewnie, ma być np zimno i wiatr, to w plecaku ląduje właśnie jakiś najlżejszy model z decathlona. W zeszłym roku nawet raz się przydały - w końcówce września w Dolince za Mnichem, gdzie od progu zimny wiatr chciał głowę urwać. Ważą niewiele, po zwinięciu zajmują też niewiele miejsca, a sprawdzają się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano Niedziela o 12:58 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 12:58 6 godzin temu, Jędrek napisał(a): "zimowe spodnie softshell" Nie za ostro jak na Bieszczady w drugiej połowie maja? warm to one są tylko z nazwy.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pander Opublikowano Niedziela o 21:17 Autor Udostępnij Opublikowano Niedziela o 21:17 14 godzin temu, barbie609 moder napisał(a): nosiłeś kiedyś jakiś softschell? Taka kurtka jest dobra na marsz w zimie a i to nie dla każdego. Tego typu spodnie w ciepłej porze roku będą zdecydowanie za ciepłe. Zresztą ogólnie to według mnie spodnie na naprawdę ciężkie warunki. pewnie też go będziesz czuł.To kup sobie nie odpinane ,ale wtedy pasuje mieć dwie pary , krótkie na sobie a długie w plecaku lub na odwrót. krótkie mam, to jakies długie lekkie z decathlona w takim razie poszukam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pander Opublikowano 13 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu niestety nie ma rozmiarów na mnie w decathlonie. Zostały same duże. Znacie jakieś inne tego typu sklepy gdzie kupie relatywnie tanio i dość poprawną jakość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu https://sklepmartes.pl/mezczyzna/odziez-meska/spodnie-meskie/strona/2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi